null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

BMW Rider Equipment 2020: ontdek alle highlights van de nieuwe collectie

6th Jan 2020, Motorplaza

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en er staat ons al veel moois te wachten. Uiteraard zullen de vers aangekondigde BMW modellen zoals de F 900 R en de vernieuwde S 1000 XR hun showroom debuut maken en dat niet alleen: BMW breidt ook dit jaar weer hun Rider Equipment collectie uit met een groot aantal nieuwe items. De Rider Equipment collectie van BMW is nog nooit zo breed en compleet geweest als dit jaar. Voor elke type rijder is er een perfecte en hoogwaardige outfit te vinden. Wij hebben alvast een paar highlights van de nieuwe Rider Equipment collectie voor het komende seizoen op een rijtje gezet.

XRide
BMW Motorrad lanceert dit jaar de compleet nieuwe XRide motorpakken. De nieuwe sportief ogende XRide motorpakken zijn hoofdzakelijk vervaardigd uit textiel en de valgevaarlijke plekken van het pak zijn voorzien van rundlederen inzetstukken. Door het gebruik van stretch materialen zitten zowel de XRide jas als broek erg comfortabel en bieden veel bewegingsruimte, dat is natuurlijk wel zo comfortabel voor de lange ritten. De XRide motorpakken zijn voor zowel dames als heren verkrijgbaar. De complete XRide collectie is begin 2020 verkrijgbaar in onze winkel en natuurlijk te bestellen in onze webshop. Bekijk hier de XRide collectie.

Rallye Competition suit
In 2020 vieren wij alweer het 40 jarige bestaan van de BMW GS en om dit heugelijke feit te vieren brengt BMW Motorrad een special edition van het Rallye pak uit, het Rallye Competition pak. Het Competition pak is, in plaats van de rode of blauwe kleurstelling die je gewend bent van het reguliere Rallye pak, voorzien van een grijze kleur in combinatie met gele details. De achterkant van de jas is voorzien van landvlaggen van voormalige GS Trophy winnaars. Verder is het Competition pak voorzien van alle gemakken, features en natuurlijk het comfort die je gewend bent van het Rallye pak. Bekijk hier de Competiton jas en hier de broek.

https://motorplaza.net/bmw-jas-rallye-competition/

Laarzen
Ook is er dit jaar een update van de BMW Motorrad Gravel laars, de Gravel EVO. Deze waterdichte enduro laars is vervaardigd uit volnerf rundleder. De Gravel EVO is een echte alleskunner en is perfect geschikt voor de tourrijder die ook graag eens offroad rijdt. Deze stevige en comfortabele laars is ook voorzien van een GORE-TEX membraan, dus hij is wind- en waterdicht en ademend tegelijk. Ook de nieuwe Cruise Comfort laars is voorzien van het GORE-TEX membraan. Daardoor is deze waterdichte tour laars ook geschikt voor rijders die het hele jaar door willen rijden. De laars is voorzien van een gebruiksvriendelijk rits en een klittenband sluiting, dit vereenvoudigd het aan en uittrekken. Bekijk hier de nieuwe BMW laarzen.

Handschoenen
De BMW Motorrad Two in One handschoen was de afgelopen jaren een groot succes, en het kon natuurlijk niet uitblijven dat er een nieuwe (verbeterde) versie uit zou komen. Zoals de naam van deze handschoen al doet vermoeden is de Two in One Tech handschoen voorzien van twee kamers. De bovenste Proof kamer is voorzien van het GORE-TEX membraan en is daardoor wind-waterdicht en door de ademende eigenschappen van het membraan krijg je geen zweethanden. De onderste Grip kamer is niet gevoerd en biedt door het gebruik van kangoeroeleer extra grip. Verder is de handschoen voorzien van een vizierwisser, verstelbare klittenband sluiting en knokkelbescherming. De BMW Rallye handschoen was voorheen alleen verkrijgbaar in een rode of blauwe variant, maar vanaf dit jaar is hij ook verkrijgbaar in het zwart. In het geval van de Rallye handschoen gaat het alleen om een kleurverandering, verder is het de oude vertrouwde en oerdegelijke Rallye handschoen die je gewend bent. De nieuwe Two in One handschoenen kun je hier bestellen. Bekijk hier de zwarte Rallye handschoenen.

Helmen
De BMW System 7 carbon stond altijd al bekend om zijn comfort en veiligheid. De helmschaal is volledig vervaardigd uit carbon en is daardoor bijzonder licht en goed bestand tegen een eventuele impact. De System 7 Carbon was natuurlijk al langer verkrijgbaar en zal ook dit jaar weer de comfort en veiligheid bieden die je gewend bent van dit model. Maar dit jaar zal hij voor het eerst verkrijgbaar zijn in een stijlvolle Option 719 variant. De Option 719 variant van de BMW System 7 is voorzien van witte striping, zilveren metallic lak en natuurlijk Option 719 logo’s. Maar wees er snel bij want het gaat hier om een gelimiteerde oplage van slechts 1.999 stuks (voor alle BMW dealers ter wereld). Bestel ‘m hier.

Ook voor de sportieve rijder zijn er dit jaar veel mooie toevoegingen aan de Rider Equipment collectie. De Race helm van BMW was voorheen alleen verkrijgbaar in het wit en mat zwart. Maar dit jaar zijn er twee nieuwe stijlvarianten verkrijgbaar van deze oerdegelijke integraalhelm. De Circuit variant van de helm is rondom voorzien van de traditionele rood, wit en blauwe BMW racekleuren en zal perfect passen bij de kleuren van de HP motorfietsen van BMW Motorrad. Mocht je nog meer willen opvallen, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor de nieuwe Hyper stijlvariant. De zwarte Hyper is rondom voorzien van fluor striping en biedt, naast het stijlvolle design, natuurlijk betere zichtbaarheid in het verkeer door toevoeging van deze fluor gele kleur. De nieuwe stijlvarianten zijn begin 2020 verkrijgbaar. Bekijk hier onze BMW helmen.

https://motorplaza.net/bmw-ride-style/bmw-helmen/

De sportieve Street X helm is nu ook verkrijgbaar in drie nieuwe spectaculaire stijlvarianten. Hij is nu leverbaar in Comp, een strak design voorzien van de traditionele rood, wit en blauwe BMW racekleuren, tevens heeft hij een BMW opschrift aan de zijkant. De Comp Neon houdt hetzelfde design aan, alleen ruilt hij de racekleuren in voor wit, zilver en neon geel. Als je gezien wilt worden is de Comp Neon perfect geschikt voor jou. De Metallic Glacier Silver variant is met zijn zilver en witte design een stuk subtieler maar zeker niet minder spectaculair. De drie nieuwe stijlvarianten zijn begin 2020 verkrijgbaar. Bekijk hier onze BMW helmen.

Natuurlijk hebben niet alleen de street helmen een update gekregen, ook de GS Carbon enduro helm krijgt er in 2020 een nieuwe stijlvariant bij, de GS Trophy 20. Uiteraard behoudt de GS Carbon zijn sportieve design en offroad eigenschappen. De Trophy 20 is uitgevoerd in een zwarte, zilveren en gele kleurstelling. De GS Carbon Trophy 20 is een eerbetoon aan de GS Trophy rally van 2020 en draagt dan ook de kleuren van het evenement. De GS Carbon Trophy 20 valt tevens perfect te combineren met het nieuwe Rallye Competition pak, welke ook is uitgevoerd in dezelfde gele kleurstelling. Bestel de GS Carbon Trophy 20 hier.

De nieuwe BMW Motorrad Rider Equipment collectie is vanaf begin dit jaar verkrijgbaar in onze webshop en natuurlijk bij ons in de winkel. Bekijk hier al onze BMW Rider Equipment.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen