null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

IXS bezoek Zwitserland

2nd Jul 2019, Binne en Jannie Hooijenga

Een aantal weken geleden zijn wij weer naar Zwitserland afgereisd voor ons jaarlijkse bezoek aan het hoofdkwartier van kledingmerk IXS. Op uitnodiging van de Nederlandse IXS vertegenwoordiger mochten wij alvast de IXS collectie voor het seizoen 2020 bekijken en testen.

Op zondagochtend werden wij op de hoofdvestiging in Sursee enthousiast verwelkomt door IXS exportmanager Erwin. Na een korte rondleiding en een bakje koffie vertelde hij ons dat er voor het pand een motor voor ons klaar stond en dat wij de kleding gelijk mochten uittesten. Erwin had speciaal voor de gelegenheid een prachtige route voor ons uitgezet over o.a. de Furka, Grimsel en Sustenpass. Aangezien het deze dag rond de 26 graden was, leek het ons niet geheel onverstandig om de nieuwe IXS doorwaai kleding als eerste aan de test te onderwerpen. De IXS jas en broek zijn voorzien van gaas-panden op zowel de borst als bovenbenen. Gelijk bij het wegrijden voel je de wind op je borst en bovenbenen, zeker geen overbodige luxe bij warme temperaturen. Onder deze kleding dragen wij de verkoelende onderkleding van IXS, deze onderkleding zit tevens erg comfortabel en absorbeert ook transpiratie. Na een halfuur gereden te hebben in de brandende zon viel het ons gelijk op dat wij vrijwel niet transpireerden, dat is natuurlijk een teken dat de doorwaai kleding zijn werk goed doet. Ook op de passen waar nog verbazingwekkend veel sneeuw ligt en de temperatuur wat lager is heb je ondanks het dragen van de doorwaai kleding geen moment het idee dat je teveel afkoelt. Maar eerlijk is eerlijk, de zon die hoog aan de hemel staat en vol op ons schijnt zal er ook wel wat mee te maken hebben.

Na een mooie tocht door een prachtig gebied woonden wij samen met Erwin de finish van de wielerronde Tour de Suisse bij, Erwin had speciaal voor ons vip kaarten geregeld. Het blijft een bijzonder gezicht om deze professionele wielrenners met duizelingwekkende snelheden de passen af te zien racen. Na de finish en nog wat gezelligheid gingen wij na een lange dag voldaan terug naar het hotel. Na een goede nachtrust beginnen wij aan dag twee van ons IXS bezoek, deze dag werd de nieuwe collectie gepresenteerd. Al vrij snel werd duidelijk dat IXS fors heeft geïnvesteerd in het ontwikkelen van nieuwe ontwerpen en het gebruik van nieuwe materialen. Tijdens de presentatie hebben we veel mooie nieuwe producten gezien. Voor komend jaar is er bijvoorbeeld een complete textiel dameslijn die geschikt is voor dames met een maatje meer en vanaf volgend jaar zullen alle IXS jassen boven de € 200,- standaard geleverd worden met een level 2 backprotector. Uiteraard zijn alle IXS producten CE gecertificeerd. Dat IXS een steeds grotere speler op de wereldmarkt wordt is ook voor ons belangrijk. Doordat IXS grotere aantallen van de producten kan laten maken, heeft dat een gunstig effect op de inkoopprijs en natuurlijk kunnen wij daardoor onze producten goedkoper aanbieden.

Na een zeer informatief weekend, kunnen wij met zekerheid zeggen dat we het komende seizoen mooie en betaalbare IXS producten aan kunnen bieden in onze winkels. De nieuwe IXS collectie is vanaf 2020 bij Motorplaza te vinden.

Binne & Jannie Hooijenga.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen