null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Michelin Testdagen Portugal

13th Mar 2019, Binne Hooijenga

Begin maart werd er door Michelin een select gezelschap van vijf Michelin dealers uit Nederland uitgenodigd voor de eerste kennismaking met de nieuwe Anakee Adventure allroad band.

Deze introductie vond plaats in het mooie Portugal en ik mocht deze band aan verschillende testen onderwerpen. Michelin had voor diverse allroad motoren gezorgd en ze waren allemaal voorzien van deze nieuwe allroad band.

De omstandigheden om deze band te testen waren beter dan je kon voorstellen. We hebben honderden kilometers gereden op geasfalteerde wegen, zowel droog als nat en spek gladde klinkers. Ik mag wel zeggen dat de Anakee Adventure band onder al deze omstandigheden erg goed zijn werk deed. 

De band heeft een uitstekende grip op een zowel droge als natte ondergrond. In de stromende regen hebben we tientallen kilometers offroad gereden. De zandpaden waren door de hevige regenval veranderd in blubber paden. Waar je normaal zou verwachten dat hierdoor menige valpartij het gevolg zou zijn bleef dat uit. Wat een klasse band, hier en daar wat glijden maar ook met deze ondergrond biedt de Anakee Adventure band meer dan voldoende grip.

Tot slot hebben we met hoge snelheid over verdrijvingsvlakken en andere witte strepen gereden. Ook hier geeft de band een enorm stuk zelfvertrouwen. Mede door de perfecte organisatie van Michelin Europa kijk ik terug op een bijzonder informatief en geslaagd evenement.

De Michelin Anakee Adventure band is nu verkrijgbaar bij zowel Motorplaza Groningen als Heerenveen en tot en met 30 maart 2019 krijg je bij ons 25% korting op alle banden, montage is bij ons altijd gratis.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen