null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Motorplaza Winterstalling, Grote of Kleine Beurt: Nu met Gratis Welkomstcadeau!

13th Nov 2018,

Bent u op zoek naar een plek om uw motor deze winter stallen? Dan bent u bij Motorplaza aan het juiste adres. Uw motor staat bij ons de gehele winter veilig gestald! U kunt hier tevens uw motor aanmelden voor een poetsbeurt, kleine beurt, grote beurt of een gratis wintercheck.

Als u gebruik maakt van de Motorplaza winterstalling wordt uw tank afgevuld en Forté Moto Power II toegevoegd (kosten voor de eigenaar van de motor). De accu van de motor wordt tevens afgekoppeld en en aan de lader geplaatst. Als u bij Motorplaza uw motor stalt krijgt u nu een leuk welkomstcadeau voor zowel u als uw motor.

Klik  hier om naar het info- en contactformulier te gaan. Na het invullen en versturen van het contactformulier wordt u door één van onze medewerkers geïnformeerd en een akkoord gevraagd mbt. de exacte kosten.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen