null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Sinterklaas bij Motorplaza op bezoek!

23rd Nov 2018,

Tot onze grote verbazing kwamen wij donderdagochtend de showroom bij Motorplaza Groningen en Heerenveen binnen en zagen wij wel een heel groot pakketje staan. Aangezien de Sint en zijn Pieten sinds een week weer in het land zijn, kon dit maar één ding betekenen. Dit grote cadeau is echter niet voor ons werknemers bedoelt, maar voor u!

Zowel in Groningen als Heerenveen staat een volledig ingepakte BMW R 1250 GS Adventure. Dit splinternieuwe BMW Motorrad model is officieel pas sinds 1 december beschikbaar en mag ook pas dan uitgepakt worden. Op nadrukkelijk verzoek van de Sint. Maar speciaal voor u, onze klant, is het nieuwe 1250 cc paradepaardje al eerder beschikbaar.

U kunt de 1250 GSA zelfs een heel weekend voor u zelf winnen! Het enige wat u moet doen is uw schoen (of motorlaars) zetten rondom dit prachtig ingepakte cadeau. Vervolgens wordt één van deze schoenen of laarzen voorzien van de sleutels van de 1250 GS Adventure en aan u overhandigd!

Kom naar Motorplaza Groningen of Heerenveen en zet uw schoen, de Sint en zijn Pieten zullen er dan wat moois in doen. Ook even kijken naar wat de Sint nog meer voor kleinigheden bij Motorplaza heeft achtergelaten? Bekijk dan onze voorraad  Sinterklaascadeaus.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen