null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

BMW ConnectedRide Navigator

25th Sep 2023, Motorplaza

BMW CONNECTEDRIDE NAVIGATOR

Vind ervaringen, niet alleen de route
Bepaal nu met de ConnectedRide Navigator wat voor route je gaat rijden. Wil je gewoon snel naar je bestemming? Of wil je dat deze rit een onvergetelijke ervaring wordt? Met de ConnectredRide Navigator heb je een reisplanner, belevingsgeheugen en centraal communicatieysteem in één.

ConnectRide Navigator

Navigatie van de nieuwste generatie
Met de ConnectedRide Navigator kun je je favoriete routes plannen, uploaden, downloaden en beheren. Verder kun je met My Rides alle gereden routes evalueren op verschillende vlakken, zodat je deze informatie altijd behoud voor toekomstige ritten.

ConnectRide Navigator

Dankzij BMW Cloud Integration synchroniseert hij automatisch met de BMW Connected App, zodat je alles op één plek hebt terwijl je de mooiste plekjes ter wereld ontdekt.

Onderweg kun je de functies van het apparaat eenvoudig en veilig via de Multi-Controleer bedienen. Bellen, naar muziek luisteren, volume van andere Bluetooth apparaten regelen, het is allemaal mogelijk.

De ConnectedRide Navigator heeft het IP69-certificaat ontvangen omdat hij tegen extreem gebruik kan, hij is bestand tegen stof, sterke trillingen, vrieskou en extreme hitte. De 5,5-inch touchscreen is zeer goed leesbaar, zelfs in zonlicht. Het TFT-display en de ConnectedRide Navigator werken perfect samen. Zodra de navigator is aangesloten, verschijnen de items Telefoon, Navigatie en Multimedia grijs op het TFT-scherm.

ConnectedRide Navigator

Altijd up-to-date
Beschikbare updates worden automatisch weergegeven wanneer er een actieve internetverbinding is, bijvoorbeeld via mobiel netwerk of WiFi. Je hoeft alleen maar de download te starten en je hebt op elk moment toegang tot de nieuwste functies en cartografisch materiaal.

ConnectedRide Navigator

Voor welke modellen geschikt?
Bijna alle BMW-Motorrad modellen vanaf modeljaar 2014 met de Multi-Controller en optionele uitrusting ‘voorbereiding voor navigatieapparaat’ kunnen de ConnectedRide Navigator gebruiken en deze bedienen met de Multi-Controller. 

Enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden met de ConnectedRide Navigator:


Bereken 2 alternatieve routes om je bestemming te bereiken.Plan een route in de app of online en importeer deze vervolgens in de Navigator.Verkeersinformatie wordt in realtime bijgewerkt.My Rides; Plan, deel en registreer je routes of evalueer je ritten.Routeselectie met talrijke filtermogelijkheden, zoals de kortste of meest efficiënte route, maar ook bijzonder bochtige routes.


Klik hier om de BMW ConnectedRide Navigator in onze webshop te bekijken.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen