null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

BMW Motorrad viert 50 jaar M met speciale M 1000 RR

7th Jun 2022, Motorplaza


BMW Motorrad weet wel hoe je een jubileum moet vieren en het 50 jarige bestaan van de BMW Motorsport afdeling laten ze natuurlijk niet zomaar onopgemerkt voorbijgaan. Om het 50-jarig bestaan te vieren lanceert BMW Motorrad de M 1000 RR 50 Years M jubileumeditie.

Deze speciale versie van de M 1000 RR is uitgevoerd in een opvallende kleur die Sao Paulo Yellow wordt genoemd. Deze kleur is afkomstig uit het BMW M-palet. Verder gaat deze speciale RR met uitzondering van het M logo op de tank volledig zonder graphics door het leven. Het historische BMW M embleem, dat sinds 2022 op volwaardige M-auto’s verschijnt, maakt de look compleet.

Zoals je mag verwachten van een volwaardige M machine is ook deze jubileumeditie voorzien van een heleboel Carbon. Zo zijn de spatborden, winglets, kettingkast en de velgen allemaal vervaardigt uit koolstofvezel. Ook het M stijlpakket behoort tot de standaard uitrusting. Dit pakket bestaat uit gefreesde onderdelen van geëloxeerd aluminium, zoals een inklapbare en instelbare koppelings- en handremhendel, M brake leverguard, M voetsteunenset en M motorbeschermers.

BMW Motorrad heeft verder geen mechanische wijzigingen aangebracht. De M 1000 RR weegt slechts 192 kg (met een volle tank) en de viercilinder lijnmotor produceert maar liefst 212 pk en 113 Nm koppel. Vanuit stilstand accelereer je in ongeveer 3 seconden naar 100 km/u. De topsnelheid bedraagt meer dan 300 km/u.

De BMW M 1000 RR 50 Years M is verkrijgbaar vanaf € 44.780,-. Naar verwachting zal deze jubileumeditie eind dit jaar in onze showroom te vinden zijn. De M 1000 RR 50 Years M is bij ons wel al te bestellen. Benieuwd wat er mogelijk is? Neem dan contact op met onze vestiging in Heerenveen, wij helpen je graag met het samenstellen van jouw eigen M 1000 RR
_

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen