null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

CFMOTO Experience 2022

1st Aug 2022, Motorplaza

De allereerste CFMOTO Experience zit erop! Sinds het begin van dit jaar is Motorplaza Groningen officieel CFMOTO dealer. Dit Chinese motormerk is de afgelopen jaren hard gegroeid, maar in Europa nog erg nieuw en voor veel motorrijders onbekend terrein. Precies daarom hebben wij de CFMOTO Experience georganiseerd. Zoals de naam al doet vermoeden konden motorrijders op deze dag de nieuwste CFMOTO modellen bij ons ervaren.

Op zaterdag 30 juli hebben een heleboel enthousiaste motorrijders uitgebreid kennis gemaakt met de CFMOTO modellen. Een kennismaking in de vorm van een uitgebreide proefrit. Onder begeleiding van een voorrijder werd er in groepsverband een uitgebreide en gevarieerde route door Groningen gereden. Zo werd er gereden door de bebouwde kom, pakte we een stukje snelweg mee en kon het gas goed opendraait worden op een afgelegen weg vol met mooie slingerbochten. De ideale omstandigheden om de CFMOTO’s even goed aan de tand te voelen.

Deze dag hadden wij vrijwel de complete CFMOTO line-up beschikbaar voor een proefrit. Waaronder de immense populaire 800MT Sport en 800MT Touring, de 650 MT en de 700CL-X Heritage/700CL-X Sport. Die laatste twee maakte een onuitwisbare indruk op de deelnemers. Niet alleen door de looks, maar ook door de rijervaring, de 700CL-X modellen werden ook deze dag veelal omschreven als “fun motorfietsen”. Ook de 800MT en zijn kleinere broertje, de 650MT verraste de deelnemers met hun bijzonder complete uitrusting, uitstekende wegligging en comfortabele zitpositie.

Wij willen iedereen bedanken voor hun deelname en de vele positieve reacties. Wil jij de volgende keer ook graag meerijden met één van onze demodagen? Houd dan onze nieuwsbrief en social media goed in de gaten. Want in 2023 zal het vervolg van de CFMOTO Experience plaatsvinden. 

>

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen