null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Corona update: wij blijven ondanks de nieuwe lockdown gedeeltelijk open

16th Dec 2020, Motorplaza

Helaas ontkomen wij er ook niet aan, vanaf 15 december zijn onze beide showrooms tijdelijk gesloten. Maar gelukkig blijven wij jullie ondanks de lockdown (gedeeltelijk) van dienst. Ook kun je op afspraak artikelen bij ons afhalen.

  • Ons verkoopteam staat ondanks de sluiting van onze showrooms voor je klaar. Wij zijn via de e-mail en telefoon volop bereikbaar.
  • Onze werkplaats blijft open voor onderhoud en reparatie (op afspraak). Ook kun je t/m eind januari nog gebruik maken van onze Pickup & Delivery service. Wij halen je motorfiets gratis en op veilige afstand bij je thuis op en brengen hem na de werkzaamheden ook weer gratis thuis.
  • Uiteraard kun je op www.motorplaza.net gewoon door winkelen. Alle webshop bestellingen worden zoals je van ons gewend bent zo snel mogelijk geleverd.

Mocht je vragen hebben, of wil je graag kleding of accessoires bij ons afhalen? Voel je dan zeker niet bezwaard om contact met ons op te nemen. Want ook in deze onzekere en uitdagende periode staan wij voor jullie klaar. 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen