null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

De BMW R 1250 GS Ultimate Edition

1st May 2023, Motorplaza

Al zo'n vier decennia lang zijn de twee letters GS synoniem voor avontuur on- en offroad. Jaren avontuur en innovatie komen samen in de BMW R 1250 GS Ultimate Edition. Een speciale én gelimiteerde uitvoering waarvan er slechts 112 exemplaren beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. Deze speciale uitvoering is uitgevoerd met een heleboel speciale opties en accessoires.

De Ultimate Edition is vormgegeven in een Triple Black uitvoering en voorzien van speciale goudkleurige 100 Years Ultimate Edition badges op het stuur en de handkappen. De kleur zwart wordt ook verder doorgetrokken in de rest van het design, zo zijn de valbeugels, kofferhouders, radiatorafdekking en de kruisspaakvelgen allemaal in het zwart uitgevoerd. Het getinte windscherm en het Option 719 Stijlpakket Shadow maken het geheel af.

Met de Ultimate Edition sta je direct in de startblokken voor je volgende avontuur, want hij is standaard uitgerust met een 3-delige zwarte Vario kofferset. Het volume van deze koffers kun je met de ‘variohendel’ binnenin de koffer eenvoudig wijzigen. Zo heeft de topkoffer op de kleinste stand een inhoud van 25 liter en is hij te vergroten tot maar liefst 35 liter, erg handig. Verder is de Ultimate Edition uitgerust met vrijwel alle beschikbare optiepakketten, dus je komt op het gebied van uitrusting en comfort niks tekort.

De BMW R 1250 GS Ultimate Edition is verkrijgbaar vanaf € 29.950,- en is nu bij ons te bestellen. Mocht je interesse hebben in deze special uitvoering, wacht dan niet te lang, want er zijn voor heel Nederland slechts 112 Ultimate Editions beschikbaar. Meer weten over deze speciale uitvoering? Neem dan contact op met jouw Motorplaza vestiging naar keuze voor meer informatie!

Contact

>

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen