null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

De nieuwe BMW R 1250 R & R 1250 RS

30th Nov 2022, Motorplaza

Je zou het haast niet denken, maar de BMW R 1250 R en R 1250 RS hebben al sinds 2019 een vaste plek in onze showroom. Deze dynamische Roadster en comfortabele Sport touring machine zijn dan ook niet meer uit de huidige BMW Motorrad line-up weg te denken. Maar beide modellen zijn sinds de marktintroductie vrijwel hetzelfde gebleven, tot nu! Want BMW Motorrad vernieuwd in 2023 zowel de R 1250 R als R 1250 RS.

BMW tilt de uitrusting, individualisatie en het rijplezier van deze populaire modellen naar een nieuw én nog hoger niveau. Zo zijn beide modellen voorzien van een nieuwe Led-koplamp (leverbaar met adaptieve bochtenverlichting), (nieuwe) LED-knipperlichten en drie nieuwe uiteenlopende kleurstellingen. De R 1250 R is verkrijgbaar in Sport, Triple Black en Icegrey. De R 1250 RS kun je bestellen in Sport, Triple Black en Lightwhite.

Beide modellen zijn vanaf nu ook standaard uitgerust met BMW ABS Pro, Dynamic Traction Control, rijmodus ECO en een USB aansluiting. De modellen zijn ook een stuk comfortabeler als voorheen, want buddyseat verwarming, voor zowel de rijder als passagier behoort nu ook tot de opties. Ook het aanbod van Option 719 accessoires voor beide modellen is uitgebreid. Je hebt keuze uit nog meer kleppendeksels, spiegels, velgen en vele andere accessoires. Ook is de R 1250 R nu voor het eerst uit te rusten met spaakwielen. Beide modellen zijn verkrijgbaar met de nieuwe solo-uitrusting, hiermee worden de passagier voetsteunen verwijderd en een buddyseatcover toegevoegd. Waardoor de R 1250 R en R 1250 RS er nog sportiever uitzien.

Net als voorheen worden beide modellen aangedreven door de 1250cc boxermotor. Het vermogen is ongewijzigd. Wel is de nieuwe rijmodi Eco toegevoegd, in de ECO-modus wordt je aangemoedigd om zo zuinig mogelijk te rijden met een zachte gasreactie. Het motorkoppel wordt licht begrenst. Op het TFT-display kun je in de gaten houden hoe zuinig je aan het rijden bent. Beide modellen zijn vanaf begin 2023 leverbaar, maar nu al bij ons te bestellen. De R 1250 R is verkrijgbaar vanaf € 17.700,- en de R 1250 RS vanaf € 18.800,-Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging in Heerenveen.

Contact

>

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen