null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

De vernieuwde BMW R 1250 GS , R 1250 GS Adventure en G 310 GS

5th Oct 2020, Motorplaza

Groot nieuws! BMW Motorrad heeft zojuist de geüpdatet versies van de BMW R 1250 GS, R 1250 GSA en G 310 GS gepresenteerd. Deze vernieuwde modellen zijn allen voorzien van optische updates en een uitgebreidere standaard uitrusting. Naast alle technische updates zijn ze vanaf nu ook verkrijgbaar in een aantal spannende nieuwe stijlvarianten, waaronder een nieuwe Rallye variant!

BMW R 1250 GS & R 1250 GS Adventure
BMW Motorrad bekroont de 40e verjaardag van de GS modellen met een flinke update van de BMW R 1250 GS en R 1250 GS Adventure. Deze geüpdatet modellen bieden een tal van nieuwe features en een uitgebreid aanbod van optionele uitrusting en originele BMW Motorrad Accessoires. Dynamic Traction Control en de nieuwe ‘Eco’ rijmodus behoren nu tot de standaard uitrusting van beide modellen. De optionele rijmodi Pro heeft ook een grote update gekregen, vanaf nu kun je het rijkarakter van de motorfiets uitgebreid aanpassen en individualiseren. De nieuwe BMW R 1250 GS en R 1250 GS Adventure zijn standaard voorzien van een 12 volt aansluiting en een USB-A poort van 5 volt. De optionele buddyseat verwarming voor rijder en passagier verhoogt het comfort bij koud weer. Ook zijn beide modellen verkrijgbaar in een aantal nieuwe, spannende stijlvarianten.

De meest spectaculaire nieuwe stijlvariant van de vernieuwde BMW R 1250 GS en GSA is zonder twijfel de 40 Years GS Edition. Bij deze stijlvariant zijn ze beide voorzien van de iconische zwart-gele kleurstelling, een goudkleurig stuur, gouden spaakwielen en HP kleppendeksels voorzien van gele details. De GS is tevens voorzien van een kort windscherm met gele tint. De HP kleurstelling wordt bij zowel de R 1250 GS als R 1250 GSA vervangen door een nieuwe Rallye stijlvariant. Deze stijlvariant is voorzien van een wit-blauw en rood kleurenschema, verder is de Rallye bij beide modellen voorzien van een wit frame en zwarte spaakwielen. Ook zijn beide modellen nu eindelijk verkrijgbaar in de Triple Black stijlvariant. Deze blacked-out versies zijn voorzien van zwarte velgen en subtiele graphics op de tank en neus. De R 1250 GS triple black is tevens voorzien van gefreesde Option 719 spiegels.

Beide modellen zijn overigens in beperkte oplage verkrijgbaar met een First Edition pakket. Dit pakket bestaat uit een 3-delige vario-of aluminium kofferset (inclusief sloten) en een BMW Navigator VI voor slechts € 1.250,-, je voordeel is meer dan € 1.000,-. Het gaat hier om een beperkte oplage van slechts 100 stuks, dus wees er snel bij om gebruik te maken van deze actie. En er is nog meer goed nieuws: de vernieuwde BMW R 1250 GS en R 1250 GS Adventure zijn al vanaf zaterdag 10 oktober te zien in onze showrooms!

BMW G 310 GS
In 2016 presenteerde BMW Motorrad de G 310 GS, deze GS motorfiets bracht het all-round Adventure segment voor het eerst naar motorrijders met het A2 rijbewijs. Nu, vier jaar na zijn debuut krijgt de G 310 GS een verfrissende update, zowel het kleurenschema als de uitrusting krijgen updates. De BMW G 310 GS had al een LED achterlicht, maar de nieuwe versie is nu ook voorzien van een full-LED koplamp en LED richtingaanwijzers. Dat vergroot het zicht in het donker en natuurlijk de zichtbaarheid voor de mede weggebruikers. De hendel van de koppeling en rem zijn tevens in vier standen te verstellen, een ergonomisch voordeel dat ideaal is voor motorrijders met kleine handen. Er zijn vanaf nu ook een aantal indrukwekkende nieuwe kleurvarianten voor de BMW G 310 GS beschikbaar. Zo is hij voor het nieuwe modeljaar eindelijk beschikbaar in een Rallye variant, de Rallye is voorzien van een blauw/paarse neus en zwart en-zilveren zijkappen, het rode frame maakt deze opvallende kleurstelling compleet. Ook is er een ‘40 Years GS’ Edition van de BMW G 310 GS, uiteraard met de zwart-gele kleurstelling van de iconische R 100 GS.

De introductiedatum van de nieuwe BMW G 310 GS is helaas nog niet bekend. Die van de BMW R 1250 GS en R 1250 GS Adventure daarentegen wel. Deze vernieuwde modellen zijn vanaf zaterdag 10 oktober al te zien in onze showrooms. Heb je interesse in één van deze vernieuwde modellen? Neem dan contact op met jouw Motorplaza vestiging naar keuze, onze verkoopadviseurs helpen je graag vrijblijvend verder. 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen