null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Mijn ervaring met Motorplaza - BMW Fahrer Ger

9th Apr 2021, BMW Fahrer Ger

Vroeger ging je van de ene motorzaak naar de andere als je op zoek was naar een nieuwe motor. Je keek rond wat er allemaal te koop was en maakte meerdere proefritten. Tegenwoordig gaat het allemaal wat anders, je speurt tot in de late uurtjes het internet af om de perfecte motor te vinden. Zo heb ik wel tien verschillende sites afgespeurd voordat ik in het hoge noorden bij Motorplaza Heerenveen een mooie blauwe BMW GS zag staan.

Het moest een GS worden en het liefst eentje met minder dan 50.000 km op de teller. Want mijn huidige GS had al 125.000 km op de teller staan. Motorplaza Heerenveen is voor mij een aardig stuk rijden, dus even snel langskomen om de GS te bekijken was niet echt een optie. Gelukkig viel er via de telefoon en de e-mail ook goed te onderhandelen. Na het ontvangen van wat extra foto’s kwamen wij tot een koop en was ik de trotse nieuwe eigenaar van een prachtige blauwe BMW R 1200 GS uit 2009.

Ik ruilde mijn oude GS in, maar mijn uitlaat, de cilinderbeschermers en het carbon achterspatbord van mijn oude motor werden overgezet op de nieuwe blauwe GS. En mijn wens om een nieuwe GS met minder dan 50.000 km te vinden was ook gelukt. Mijn nieuw GS heeft slechts 36.000 km op de teller staan en is dealer onderhouden. Oftewel, het onderhoudsboekje is goed gevuld met BMW Motorrad dealer stempels. Ook krijg ik nog eens 6 maanden garantie.

De nieuwe motor was ook voorzien van de nodige opties. Zo was hij uitgerust met LED-knipperlichten, verstelbare schokdempers en blauwe spaakwielen van Wunderlich. Ook was hij gelijk al gereed voor de nodige reizen want hij was voorzien van koffers, een tanktas en een alarmsysteem. Voordat ik de motor kwam ophalen kreeg hij nog een grote beurt en een set nieuwe Michelin Anakee banden.

25 maart 2021 was het eindelijk zo ver, mijn nieuwe GS was zo goed als klaar en ik mocht hem komen ophalen. Vol goede moed ging ik met mijn oude BMW GS richting het hoge noorden. Gewapend met een kersenvlaai stapte ik binnen bij Motorplaza. Mijn nieuwe GS stond al klaar in het kantoor van Lennart, de verkoopadviseur bij wie ik de motor gekocht had.Ik moest nog wel even wachten voordat ik hem mee kon nemen, aangezien er nog enkele onderdelen van mijn oude motor overgezet moesten worden op mijn nieuwe motor. Dus, eerst tijd voor koffie en een stukje vlaai, het ijs is al snel gebroken. Na enkele uren was het eindelijk zo ver en mocht ik mijn nieuwe motor meenemen.

De eerste meters in het zadel van mijn nieuwe aanwinst voelde direct goed. Eenmaal thuis aangekomen viel mijn nieuwe GS gelijk goed in de smaak. Iedereen was vooral te spreken over de blauwe kleur. Later heb ik mijn nieuwe GS verwend met twee verstralers, zodat we nog wat beter zichtbaar zijn tijdens onze toertochten. Ik ben sinds het aanschaffen van mijn nieuwe GS al twee keer in Zuid-Limburg gaan rijden, maar ik hoop in Juni met het grote werk te kunnen beginnen en aantal mooie passen te kunnen rijden in het buitenland.

De rijdende blijde rijder BMW Fahrer Ger.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen