null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Motorplaza verzorgt tweewieler transport naar Spanje!

12th Sep 2022, Motorplaza

Sinds kort bieden wij een nieuwe service aan: gespecialiseerd transport van motoren, scooters en fietsen naar Barcelona! Het is heel simpel, jij brengt jouw tweewieler bij één van onze vestigingen en wij transporteren jouw tweewieler incl. bagage en motorkleding naar Spanje, ook is het mogelijk om je tweewieler terug naar Nederland te vervoeren. Dit kan bij ons tegen een erg scherp tarief en het hele jaar door.

Het enige wat je zelf hoeft te doen is met het vliegtuig of je eigen personenauto richting Spanje. Je bespaart een heleboel tijd, banden, benzinekosten en stress. Wij zorgen ervoor dat jouw tweewieler voor je klaarstaat in Barcelona. We gebruiken speciaal ontworpen zachte spanbanden en wielklemmen om ervoor te zorgen dat jouw tweewieler veilig op zijn bestemming aankomt. Uiteraard wordt het transport uitgevoerd door ervaren transporteurs.

✔  Inclusief transport motorkleding en bagage
✔ Aflevering in Barcelona
✔  Professioneel transport
✔  Scherp tarief

Benieuwd naar de kosten? Geef aan ons door wanneer en wat er vervoerd moet worden, dan ontvang je van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Contact
>
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen