null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Nieuwe avonturenmachines: maak kennis met de vernieuwde BMW F 750 GS & BMW F 850 GS(A)

22nd Jul 2020, Motorplaza

De BMW GS viert dit jaar alweer zijn 40e verjaardag en uiteraard laat BMW dit heugelijke feit niet onopgemerkt voorbijgaan. Zo lanceerde BMW speciaal voor dit jubileum de 40 Years GS Editions. Zowel de BMW F 750 GS als F 850 GS(A) zijn nu verkrijgbaar in deze speciale uitvoering. En dat is nog niet alles, want deze geliefde F modellen zijn naast de nieuwe lakopties voorzien van enkel handige nieuwe updates voor modeljaar 2021.

40 Years GS Edition
De BMW F 750 GS en F 850 GS(A) 40 Years GS Editions zijn vanaf nu bij ons te bestellen. Deze door de BMW R 100 GS geïnspireerde special editions zijn gecreëerd ter ere van de BMW GS zijn 40e verjaardag! De 40 Years GS Editions zijn voorzien van de lakvariant Black storm metallic en gele retro ogende highlights op de buddyseat en zijkuip. De gele handkappen maken het geheel af. En aangezien het hier gaat om een special edition is hij uiteraard voorzien van de “40 Years GS” badge.


F 750 GS Updates

Naast de 40 Years GS Edition stijlvariant is de BMW F 750 GS wederom verkrijgbaar in de opvallende Light White kleurstelling, alleen met een kleine aanpassing. Het middelste deel van de tankcover is nu in de voertuigkleur gespoten, terwijl dit detail bij het vorige modeljaar voorzien was van zwarte lak. De matzwarte wielen, het zwarte stuur en zadel in rood-zwart zorgen voor een mooi contrast. De stijlvariant Sport in San Marino blue metallic is ook nieuw voor de BMW F 750 GS. Het getinte windscherm is standaard bij deze stijlvariant en geeft deze uitvoering een sportieve uitstraling. Om het geheel af te maken heeft deze sportieve variant lichtmetalen velgen in de kleur Granite grey en een zilverkleurig stuur. Naast deze kleurupdate behoren de LED-richtingaanwijzers en een USB oplaadpunt rechts naast de cockpit nu ook tot de standaard uitrusting. ABS Pro en DTC (Dynamic Traction Control) zijn nu eveneens standaard voor meer veiligheid tijdens remmen en accelereren.

F 850 GS Updates
De geüpdatet BMW F 850 GS wordt in de basis geleverd in de kleur Racing red waarbij het middendeel van de tankcover nu ook in de voertuigkleur is gespoten. De zwarte voorvork, zwarte wielen en een zadel in de kleur zwart-grijs maken het geheel af. De Stijlvariant Rallye is op zijn beurt voor het 2021 modeljaar voorzien van een compleet nieuwe kleur. De witte kleur van het vorige model maakt nu plaats voor de opvallende Racing blue metallic lakkleur. Wederom is ook deze Rallye variant voorzien van de gouden velgen. Uiteraard is ook de F 850 GS nu standaard voorzien van ABS Pro en DTC (Dynamic Traction Control). Ook de LED-richtingaanwijzers en het USB oplaadpunt zijn toegevoegd aan de standaard uitrusting.

F 850 GSA Updates
De Stijlvariant Rallye heeft ook bij de BMW F 850 GS Adventure de grootste update gekregen. Hij is nu voorzien van de Kalamata metallic matte lakafwerking. In combinatie met de goudkleurige wielen vormt het een opvallend en dynamisch geheel. Naast deze kleurupdate behoren de LED-richtingaanwijzers en het USB oplaadpunt rechts naast de cockpit nu ook bij de GSA tot de standaard uitrusting. ABS Pro en DTC (Dynamic Traction Control) zijn nu eveneens standaard voor meer veiligheid tijdens remmen en accelereren.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen