null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

RST Airbag motorjas

21st Jun 2021, Motorplaza

Bij het kiezen van een motorjas is de look en pasvorm erg belangrijk, maar de veiligheid staat natuurlijk altijd op de eerste plaats. Nu zijn alle motorjassen die je bij Motorplaza kunt vinden ‘gecertificeerde’ veilige motorjassen. Maar sinds enkele jaren brengen steeds meer fabrikanten hun eigen airbag jassen op de markt.

RST Airbag jas

Airbag jassen zijn ontwikkeld om het gehele bovenlichaam tijdens een ongeval te beschermen. In milliseconden vult het airbagsysteem zich met lucht en voorkomt zo mogelijke botbreuken en ander letsel. Waar airbag jassen voorheen erg prijzig waren zijn er tegenwoordig steeds meer airbagsystemen die voordelig geprijsd zijn, waaronder de nieuwe RST airbag jassen met geïntegreerde airbagsystemen.

Wat is er zo bijzonder aan de RST Airbag jas?
De RST Sabre jas is een leren motorjas, op het eerste gezicht lijkt dit een gewone leren motorjas. Echter is dit allesbehalve een ‘normale’ motorjas, want in deze jas zit het airbagsysteem van In&Motion verstopt. Dit revolutionaire airbagsysteem zit in de jas geïntegreerd. Als je de jas openslaat zie je meerdere blauwe delen in de binnenvoering, dit is de airbag. Mocht je ten val komen, dan worden deze blauwe delen binnen no-time opgeblazen. De jas is hier speciaal voor gemaakt, dus je zult de klap van de airbag natuurlijk wel voelen, maar dit doet zeker geen pijn, met dank aan de pasvorm en de vele stretch panelen in de jas.

RST Airbag jas

Wat de RST airbag jassen uniek maakt is het hergebruik. Mocht je ten val komen, dan is de gevulde airbag niet gelijk afgeschreven, ook hoef je de jas zoals bij sommige concurrerende merken niet terug naar de fabriek te sturen. Je kunt gewoon weer een nieuwe vulling bestellen en zelf eenvoudig in de jas installeren, zodat je de jas direct weer kunt gebruiken. Dit is natuurlijk ook ideaal voor op het circuit.

RST Airbag jas

RST werkt samen met het bedrijf In&Motion, dit bedrijf is al jaren gespecialiseerd in het maken van airbagsystemen voor verschillenden sectoren. Het ‘slimme’ achter deze jas, is dat je de airbag box gratis bij de aankoop van een RST airbag jas krijgt, vervolgens lease je het systeem van In&Motion. Je airbag systeem is dan gelinkt aan een smartphone app, hierdoor kun je altijd de status van je airbag controleren. Indien je gedurende de wintermaanden je airbag jas niet gebruikt, kun je deze lease constructie gewoon stop zetten. Doordat je het airbagsysteem leased sta je continue in contact met In&Motion en heb je ook onbeperkte garantie.

RST Airbag jas

Heb je nog meer vragen over de airbag producten van RST of zou je deze jas gewoon graag eens willen passen? Kom dan gerust langs bij één van onze vestigingen of neem contact met ons op. Onze kledingadviseurs staan voor je klaar en helpen je graag verder. 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen