null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Wat gebeurt er allemaal nadat ik mijn nieuwe motor heb besteld?

30th Apr 2021, Motorplaza

Natuurlijk wil iedere klant zijn nieuwe motor gelijk mee naar huis nemen en dat is ook logisch, je wilt immers gelijk genieten van je nieuwe aanwinst. In veel gevallen kan een nieuwe motor, mits het een gangbaar model is bij ons direct uit voorraad geleverd worden. Maar dat is niet altijd mogelijk, gelukkig kun je hem dan nieuw bestellen. Wanneer je bij ons een nieuwe motorfiets gaat bestellen, kun je hem samen met één van onze verkoopadviseurs helemaal naar eigen wens samenstellen. Maar hoe gaat het bestellen van een nieuwe motor precies in zijn werk en wat gebeurt er allemaal zodra de handtekening is gezet?

Het uitkiezen en samenstellen van een nieuwe motorfiets is altijd een speciale gebeurtenis. Je koopt natuurlijk ook niet iedere dag een spiksplinternieuwe motorfiets. Samen onze verkoopadviseur kun jij je motorfiets helemaal naar wens configureren. Dit doen jullie gezamenlijk in een 3D configurator, zo krijg je gelijk een goed beeld van hoe jouw motorfiets eruit gaat zien met alle gewenste opties en accessoires. Het gaat natuurlijk ook een stuk verder dan je droommotor op een scherm bekijken. Wij hebben alle huidige BMW Motorrad modellen in onze showroom staan en wij hebben meerdere demo modellen beschikbaar waarop je kunt proefrijden. Zo kun je de motor en alle beschikbare opties en functies uitgebreid uitproberen voordat je je nieuwe motor gaat bestellen.

Als de configuratie van je droommotor compleet is doen jullie nog één keer de laatste check, om er zeker van te zijn dat alle gewenste opties en accessoires toegevoegd zijn. Wanneer de motorfiets helemaal naar je zin is mag je een krabbel zetten. Vervolgens wordt de bestelling direct doorgestuurd naar de BMW Motorrad fabriek in Berlijn. Hier wordt de nieuwe motor helemaal naar jouw specificatie opgebouwd door de dames en heren van de BMW Motorrad fabriek. Nog een leuke tip! Als je het interessant vind om te zien wat er allemaal gebeurd in de BMW Motorrad fabriek hebben zij een heel leuk Instagram profiel waarop je een unieke kijkje achter de schermen krijgt. Bekijk De BMW Plant Berlin Instagram pagina hier!

De productie van een nieuwe motorfiets neemt vaak enkele weken in beslag, de productietijd kan variëren. Uiteraard houden wij jou gedurende dit proces op de hoogte van de voortgang. Wanneer de motorfiets van de productievloer afrolt en op transport gaat, ontvangen wij een seintje van de fabriek. In de meeste gevallen wordt de motorfiets binnen enkele dagen na het afronden van productie bij ons afgeleverd. Wanneer de motorfiets bij ons binnenkomt wordt er aan de hand van het framenummer gelijk een kenteken aangevraagd en wordt hij gereed gemaakt voor aflevering. Voordat wij hem kunnen afleveren moeten er vaak nog accessoires gemonteerd worden, want accessoires zoals koffers kunnen in de fabriek niet worden bevestigd. Ook krijgt de motor een nulbeurt, dit houdt in dat o.a. de vloeistoffen, de bandenspanning en alle overige systemen gecontroleerd worden, zodat jij straks veilig en zonder zorgen de weg op kunt.

Vlak voor de aflevering wordt de motor nog helemaal gepoetst en schoongemaakt. Daarna is de motor dan eindelijk klaar voor de aflevering. Dit is voor ons altijd een speciaal moment, dit is de eerste keer dat de klant zijn eigen creatie in het echt kan bewonderen, hier maken wij dan ook altijd een feestelijke gelegenheid van, een moment om nooit te vergeten!

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen