null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Financiering

BMW Motorrad 3asy Ride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zakelijke klanten én voor particulieren. Met dit aanbod kan je een nieuwe BMW motorfiets naar keuze rijden zonder daarvoor je spaartegoed aan te breken.

s-1000-r-blog-8.jpg

Hoe werkt 3asy Ride?
Bij 3asy Ride doe je een aanbetaling van slechts 33%. Na afloop van het contract betaal je nog eens 33% als slottermijn. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tegen de rente van 4,99% voor een nieuwe of gebruikte BMW motorfiets. Je ziet het: 3asy Ride is een ideale financiering waarmee je ongekend voordelig en zonder allerlei randvoorwaarden meteen de nieuwe BMW motorfiets van je dromen kan rijden. 

Tip: kies voor een motor van de zaak
3asy Ride is er ook voor zakelijke klanten en dat is niet zo vreemd. Want een motor van de zaak is zeer interessant voor werkgevers. Zo betaal je bijvoorbeeld geen bijtelling over de catalogusprijs. Je hoeft alleen de privé gereden kilometers op te geven, waarbij je de bijtelling berekent aan de hand van de werkelijke kilometerkostprijs. Woon-werkverkeer telt daarbij als zakelijk verkeer, zodat de bijtelling voor motorfietsen al snel veel lager uitkomt.

Financier je BMW accessoires en kleding mee met je BMW Motorfiets
Als je besluit om je nieuwe of gebruikte BMW motorfiets te financieren met 3asy Ride, dan kan je ook je originele BMW Motorrad kleding en accessoires meefinancieren. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van je machine. Hierbij geldt een maximum van € 3.000,-.

 

Wil jij graag weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan via de onderstaande gegevens contact op met jouw Motorplaza vestiging naar keuze.

Motorplaza Groningen
Kieler Bocht 57
9723 JA Groningen
Tel. 050 - 547 0100
Fax 050 - 547 0109
Contact opnemen ►        

   

 

   

Motorplaza Heerenveen
Mars 24
8448 CP Heerenveen
Tel. 0513 - 683 239
Fax 0513 - 683 691
Contact opnemen ►     

      

 

 

   

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen