null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 30.00

BMW R 1200 GSA Tankpad

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De tankpad UT5 Carbon 1200 GSA van Rubbatech is geschikt voor de volgende BMW motoren:

  • R1200 GSA Air Cooled
  • R1200 GSA Liquid Cooled

Rubbatech beschermingspads zijn met de hand gemaakt van een ultrasterk en duurzaam rubber en bevatten een extreem hoge slijtbestendigheid en UV-stabiliteit. Rubbatech beschermingspads bieden naast maximale en effectieve bescherming ook een unieke styling. Alle Rubbatech beschermingspads gebruiken een transparante PVC-applicatieband, met een lijmstabiliteit van -10 C tot 100 C.

Instructies voor het aanbrengen van de Rubbatech tankpads

  • NB: Reinig het oppervlak grondig met benzine of ontvetter om ervoor te zorgen dat het oppervlak vrij is van vettigheid, polijstmiddelen of siliconenresten.
  • Plaats de Rubbatech-tankpad in positie en maak referentiepunten zonder het plakpapier achterop te verwijderen.
  • Verwijder het plakpapier achterop en plaats de tankpad voorzichtig op zijn plaats (vermijd vingercontact met de lijm).
  • NB: Begin met het uitoefenen van druk in het midden van de pad en werk voorzichtig naar buiten toe om te voorkomen dat er lucht onder de pad komt
  • Ga NOOIT aan de tankpad trekken.
  • Wanneer de tankpad op zijn plaats blijft, oefent u nu stevige druk uit door met een zachte doek te wrijven, vooral op alle hoeken en randen.
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen