null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 219.95

Broek Buse Road 2 Zwart dames

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De Buse Open Road 2 textiel motorbroek is een 3 in 1 motorbroek met een uitneembare thermo/waterdicht voering. De apart uitneembare Humax membraan maakt de boroek waterdicht. Dit Buse Open Road 2 broek is een echte all season motorbroek. Door dat de lagen afzonderlijk uitneembaar zijn, kan de broek eenvoudig en snel naar de gewenste warmte of ventilatie worden aangepast. De 2 ventilatie ritsen op de boven benen dragen bij aan een extra ventilatie bij de warme zomer dagen.
De Buse Openroad 2 heeft vele stretch en verstel mogelijkheden dat zorgt ervoor dat de broek comfortabel zit en een mooie tour pasvorm. Van de 4 aanwezige zakken op de broek zijn de 2 zakken op de boven benen waterdicht.
De broek is voorzien van anti slip materiaal op het zitvlak.  Dit zorgt voor goede grip op het zadel en contact met de motor.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen