null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 699.95

Broek Revit Valve H2O lang

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Hoogwaardige, waterdichte broek voor gebruik het hele jaar door op korte of lange afstanden op asfalt.

Durf elk avontuur op asfalt aan, bij elk weer, met de veelzijdige, hightech Valve H2O motorbroek. We hebben de tijd genomen om het ontwerp van deze Valve H2O-broek aan te scherpen, omdat we er zeker van wilden zijn dat ze geschikt waren voor gebruik het hele jaar door. Dankzij de combinatie van waterdicht CORIUM+® leer op de heupen, knieën en achterkant, en het waterdichte en ademende 3L hydratex gelamineerde membraan op het lichaam van de broek, ben je altijd beschermd tegen slecht weer.

De uitneembare thermische voering verwarmt je als je in de kou rijdt. Op warmere dagen stuur je koele lucht naar je benen via ons VCS|Aquadefence-systeem. Open de pootpanelen en zet ze vast met het Fidlock® magneetsysteem. Deze handeling kan met één hand worden uitgevoerd, met handschoenen aan en in rijklare toestand. Breng uw bescherming of comfort niet in gevaar tijdens uw volgende wegavontuur.

De Valve H2O motorbroek geeft je elke minuut van je motoravonturen volledige bescherming tegen de weg en de elementen.

 

VERSTELBARE ZAKKEN VOOR BESCHERMING
NIVEAU 2 SEEFLEX™-BESCHERMINGEN
SEESMART CE

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen