null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 419.95 € 598.99
(Je bespaart € 179.04)

Broek Rukka Thund-R GTX pro - maat 60

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Met een Gore-Tex Pro 3-layer laminate ben je tegen alle weersomstandigheden beschermd. Dit 3-laagse laminaat heeft als voordeel dat het niet verschuift en dus minder snel slijt en langer mee gaat. Het direct gelamineerde Gore-Tex membraan zorgt ervoor dat vuil en water de broek niet kunnen binnendringen maar dat waterdamp (zweet) de motorbroek wel kan verlaten. Bescherming word je geboden in de vorm van D3O protectie op de knieën en dankzij het Antiglide systeem ga je niet op je zadel glijden tijdens een regenbui. Daarnaast zorgt het Keprotec AirCushion ervoor dat langere ritten aangenamer worden, je zit hierdoor lekkerder en het verschil in temperatuur tussen het zadel en je eigen lichaam zal minder voelbaar zijn.
Rukka Motorkleding staat bekend als het meest technologische en meest betrouwbare merk wat er op de markt te vinden is. Door de extreem hoge eisen die Rukka zichzelf stelt voor het produceren van hun producten kun je er altijd vanuit gaan dat de aankoop van een Rukka product een goede beslissing zal zijn. Met Rukka kies je voor kwaliteit.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen