null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

haal-en-breng-service-2023.jpg

Service

Is je motorfiets toe aan onderhoud of reparatie maar ben je niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze haal-en breng service! Wij halen de motorfiets bij jou thuis op en bezorgen de motor ook na de gewenste reparaties en/of onderhoud weer graag bij jou thuis. Je motorfiets wordt ten alle tijden vervoerd in een gesloten voertuig. Tevens maken wij gebruik van speciaal ontworpen zachte spanbanden en wielklemmen om ervoor te zorgen dat jouw tweewieler veilig op zijn bestemming aankomt. Het transport wordt uitsluitend uitgevoerd door ervaren transporteurs.

✔  Eenvoudig geregeld
✔  Professioneel (gesloten) transport
✔  Transport wanneer het jou uitkomt
✔  Groot bewerkingsgebied

Tarieven
De kosten voor onze haal-en breng service bedragen € 50,- (enkele reis). Dit tarief geldt voor de onderstaande regio’s. Woon jij verder weg? Neem dan contact met ons op en vraag onze serviceadviseur naar het tarief.

  • Friesland
  • Groningen
  • Drenthe
  • Overijssel (t/m Zwolle)
  • Flevopolder (t/m Lelystad)

Alleen het beste voor jou en je motorfiets
Door onze persoonlijke benadering en servicegerichte aanpak kun je er vanuit gaan dat wij rekening houden met je persoonlijke wensen en budget. Wij werken uitsluitend met onderdelen, vloeistoffen en apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Voordat wij grote reparaties en werkzaamheden gaan uitvoeren aan je motorfiets zullen wij een kosteninschatting maken van de te verrichten werkzaamheden en met jou overleggen voordat we de werkzaamheden daadwerkelijk gaan uitvoeren. Bij ons hoef je je dus geen zorgen te maken over hoge en onverwachte kosten, transparantie staat bij ons voorop.

Wil jij graag gebruik maken van onze haal-en breng service? Neem dan contact op met jouw Motorplaza vestiging naar keuze en maak direct een afspraak!

Contact
>
 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen