null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 249.90

Helm Scorpion EXO 520 Air Shade mat zwart geel

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De Scorpion EXO-520 Air is een ideale helm voor alle type motoren. De Scorpion EXO-520 is een comfortabele helm die je gerust een hele dag draagt . De helm is gemaakt van polycarbonaat wat goede bescherming biedt en licht in gewicht is. Standaard geeft Scorpion 5 jaar garantie op ongebruikelijke gebreken. De binnenvoering is van anti bacteriële materiaal. Ook voert binnenvoering vocht af zodat je motorhelm droog blijft. De binnenvoering is makkelijk uitneembaar. De Scorpion EXO-520 Air is voorzien van Airfit. Hiermee blaas je de wangkussens op en personaliseer je de fitting helemaal aan op jouw hoofd.
De EXO-520 Air is standaard voorzien van een anti-fog zonnevizier, die je eenvoudig bedient. De ventilatie poorten bevinden zich aan de voor- en achterzijde en zorgen voor goede verkoeling. De EXO-520 Air is voorbereid op een Pinlock vizier. Ook is er bij de pasvorm van de EXO-520 rekening gehouden met brildragers.
(gekleurd vizier is optie en moet los erbij besteld worden. helm wordt standaard geleverd met een helder vizier) 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen