null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 439.90

Helm Scorpion EXO Tech Carbon

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Met de Scorpion EXO-Tech Carbon is Scorpion erin geslaagd een systeemhelm te maken waarbij het kinstuk volledig naar achteren geklapt kan worden. Dit zorgt voor een betere aerodynamica en een betere gewichtsverdeling van de helm. Het is ook mogelijk om met het heldere vizier te blijven rijden terwijl de kinbak is weggeklapt. De Scorpion EXO-Tech is ook voorzien van een zonnevizier.
De buitenschaal van deze helm Heeft 2 maten en is gemaakt van polycarbonaat. De Scorpion EXO-Tech Carbon is zowel als jethelm goedgekeurd en als integraalhelm.
Standaard is de Scorpion Exo-Tech ook voorizen van een Pinlock vizier (anti-Fog). dit minimaliseerd het beslaan van het vizier.
(donkervizier op de foto is een optie, staandaard wordt de helm geleverd met een helder vizier)

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen