null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 449.99

Helm Shark EVO GT mat zwart

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De Shark EVO-GT is de opvolger van de Evo-One 2. En Shark heeft flink wat aanpassingen gedaan aan dit model. Met name is er het viziermechanisme aangepast, het bekende probleem van de Shark Evo One is daar mee opgelost.
Uiteraard komt de Shark EVO-GT met het legendarische flip-over van het kinstuk met daarbij het automatisch om hoog gaan van het vizier. De binnenvoering is nu opgebouwd van 100% gerecycled polyester, hiervoor hebben ze de keuring gekregen. Uiteraard weer anti-bacterieel, anti-odor en antizweet behandeld.
De Shark EVO GT komt uit in 2 helmschalen. En is uiteraard weer te krijgen in de maten xs tot ks (xl met bredere kaak). Shark blijft altijd een voorloper in de markt zijn, want als eerste merk ter wereld komt de Shark EVO-GT standaard met wangkussens in de doos.
Een VZ 250 Klasse 1 vizier is nu standaard voor de Shark Evo-GT. Ook is het vizier uitgevoerd met een Max Vision 120 Pinlock, het beste Pinlock op dit moment verkrijgbaar.Ook is de helm intercom voorrbereid.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen