null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 319.99

Helm Shark SKWAL i3 RHAD blauw

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Val op op de weg: rijd in alle weersomstandigheden en blijf zichtbaar dankzij de kenmerkende slimme full-LED-verlichting van de i3! 's Werelds eerste helm met geïntegreerde remlichten!

Dit innovatieve LED-veiligheidssysteem, beproefd en getest sinds de eerste versie van de SKWAL, is opnieuw ontworpen met de toevoeging van actieve remlichten als standaard. Dankzij de integratie van een triaxiale versnellingsmeter geniet je van het voordeel van slimme remlichten op je helm zonder kabels of Bluetooth!

Het LED-systeem heeft 3 bedrijfsmodi:

Positielichten

  • Positielichten / Slimme remlichten
  • Actieve remlichten / Knipperlichten
  • knipperende remlichten (zie details in de snelstart).

Om door de modi te bladeren, drukt u gewoon op de knop "Power". Bij elke druk op de knop schakelt het systeem over naar de volgende modus.

De SKWAL i3 is uitgerust met een spuitgegoten kuip van LEXAN TM high impact polycarbonaat, die nieuwe normen stelt op het gebied van rijveiligheid.

Een ontwerp dat rechtstreeks is geïnspireerd door de wereld van de motorsport en science fiction. Deze mix van aerodynamica en robotica met benadrukt zijn unieke lichtsignatuur.

De SKWAL i3 overtreft de veeleisende ECE 22-06 norm dankzij een hoogwaardige architectonische basis en een perfect geïntegreerde standaarduitrusting.

Dankzij een 3D-scancampagne bij een groot panel van gebruikers hebben we het schoeisel kunnen definiëren dat het dichtst bij uw morfologie ligt: de "BEST FIT" van SHARK. Zijn 5 zeer technische textielen bieden een uitzonderlijk tweede huideffect.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen