null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 599.00

Helm Shoei J-Cruise 2 Aglero TC-3

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Shoei J-Cruise 2 heft 3 buiten schalen daardoor bilijft de helm mooi compact .De Shoei J-Cruise 2 heeft groot vizier, hierdoor zit je geheel achter het vizier. Aan de onderkant van het vizier zien wij een slim gebogen ‘dubbel’ randje, dit randje zorgt ervoor dat de rijwind langs de zijkanten van het vizier wordt geleid – de wind rolt dan ook niet achter het vizier.
Het vizier mechaniek op de helm is vernieuwd. Het is nu mogelijk om het vizier op een kleine ventilatiestand te zetten, bij het vorige model ontbrak deze functie.
Ook de ventilatie van de J-Cruise 2 is flink verbeterd. Voorheen zagen we één luchtinlaat aan de bovenkant van de helm, dat zijn er nu maar liefst drie geworden. 
Net als bij de Neotec 2 en de GT-Air 2 heeft de J-Cruise 2 een specifieke voorbereiding voor het SRL1 & SRL2 communicatiesysteem van Sena. Beide systemen passen naadloos in deze helm. Het zonnevizier is 5mm langer geworden dan bij de voorganger van het nieuwe topmodel, dit zonnevizier heeft dezelfde zichtkwaliteit als een zonnebril.
Uiteraard is de Shoei J-Cruise 2 op maat te maken met het gepatenteerde ‘Shoei Personal Fitting’ systeem. (alleen op afspraak)

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen