null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 259.95

Jas Revit Flare 2

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Waterdichte jas met capuchon en camouflageprint.

De waterdichte hydratex®|G-liner-laag laat transpiratie door en beschermt je tegen de regen, en de integratie van Knox®-pantser op de schouders en ellebogen zorgt voor een goede bescherming in het geval van een ongelukkige val. Het verhogen van het niveau in het beschermingsgedeelte is eenvoudig door het plaatsen van onze CE-level 2 gecertificeerde SEESOFT™ rugprotector.

Variabele temperaturen zijn geen probleem voor de Flare 2-jas, omdat deze is voorzien van een uitneembare thermische voering en meerdere ventilatieritsen. Een ander pluspunt dat zijn veelzijdigheid bewijst, is de korte verbindingsrits aan de onderrug, waarmee je hem aan vrijwel elke REV'IT!-broek, inclusief onze jeans, kunt bevestigen met een van onze Safeway-riemen.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen