null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Motorplaza Heerenveen

MAKE LIFE A RIDE

BMW Motorrad experience center

Adres

Mars 24
8448 CP Heerenveen
Tel. 0513 - 683 239


Kleding
Occasion Center
Werkplaats

KLEDING

In onze kledingshop kun je terecht voor alles op het gebied van motorkleding en accessoires. Onze verkoopadviseurs helpen je graag met het vinden van dé perfecte outfit.

OCCASION CENTER

In ons occasion center vind je meer dan 200 scherp geprijsde occasions van alle merken en segmenten. Benieuwd of jouw droommotor er tussen staat? Breng dan snel een bezoek aan onze vestigingen.

WERKPLAATS

Wij beschikken over een moderne werkplaats met gepassioneerde monteurs en moderne apparatuur. Onze monteurs zorgen ervoor dat jouw motor tiptop in orde is.

LOUNGE AREA

Onze winkel is voorzien van comfortabele loungeplekken. Hier kun je wachten op de reparatie van je motorfiets of gewoon rustig een bakje koffie drinken tussen al het moois wat BMW Motorrad te bieden heeft.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen