null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Motorreizen

Ben je op zoek naar leuke en gezellige motorreizen tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij Motorplaza aan het juiste adres! Wij organiseren gedurende het motorseizoen meerdere motorreizen in zowel binnen als buitenland. Zo kun je met ons mee naar het mooie Sauerland of een paar dagen de mooiste routes op Nederlandse bodem rijden. Tijdens onze groepsmotorreizen ben je met andere motorrijders op pad, maar je hebt natuurlijk alle vrijheid. Jij bepaalt zelf met wie en wanneer je rijdt. Wil je graag meer informatie of met ons op reis? Vul dan het onderstaande formulier in of neem contact met ons op via info@motorplaza.net.

de-eifel-volgeboekt-export.jpg

Prachtige natuur, adembenemende bergen en heel veel mooi bochten. Deze eigenschappen maken de Eifel perfect geschikt voor je volgende motorreis! En je hoeft niet lang te wachten, want in april kun je al met ons mee naar de Eifel. Op Koningsdag vertrekken wij richting dit prachtige gebied, waar wij een lang weekend de mooiste motorroutes gaan rijden. We verblijven deze dagen in een comfortabel en motorvriendelijk hotel in Deudesfeld. Daarbij vind je vlakbij het hotel een Minigolf baan, waar je kosteloos gebruik van mag maken. Het ontbijt, diner, een welkomstdrankje en het gebruik van de Minigolf baan zijn bij de prijs inbegrepen. Je kunt ervoor kiezen om te overnachten in een 2-persoonskamer of een 1-persoonskamer.

Reisdata
Reisduur: 4 dagen (3 overnachtingen)
Vertrek: donderdag 27 april
Terugkomst: zondag 30 april

Kosten
€ 229,- p.p. 2-persoonskamer (inclusief 3x ontbijt, 3x diner en een welkomstdrankje)
€ 269,- p.p. 1-persoonskamer (inclusief 3x ontbijt, 3x diner en een welkomstdrankje)

  sauerland-2023-volgeboekt-export.jpg

De reis van vorig jaar was een groot succes, daarom kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven. In 2023 gaan wij wederom naar Bergisches Land/Sauerland. Dit gebied is natuurlijk niet voor niks al jaren een populaire motorbestemming. Dit stukje van Duitsland staat bekend om het heuvelachtige landschap én mooie slingerwegen. Voor deze reis hebben wij prachtige (nieuwe) routes uitgezet die je langs de mooiste plekjes van het berglandschap zullen brengen. We verblijven de gehele reis in een 3-sterren hotel in het rustieke dorpje Lieberhausen. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en diner. Ook zal de Motorplaza bus de gehele reis aanwezig zijn i.v.m. pech ondersteuning. Voorafgaand aan de reis ontvang je van ons een reisbescheiden en het GPX bestand met de routes. Wil jij graag met ons mee? Meld je dan aan voor deze reis via het formulier onderaan deze pagina.

Reisdata
Reisduur: 4 dagen (3 overnachtingen)
Vertrek: donderdag 14 september 
Terugkomst: zondag 17 september

Kosten
€ 239,- p.p. 2-persoonskamer (inclusief 3x ontbijt, 3x diner en een welkomstdrankje)
€ 279,- p.p. 1-persoonskamer (inclusief 3x ontbijt, 3x diner en een welkomstdrankje) 

 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen