null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

pickup-service-blog-header.png

Zoals je van ons gewend bent is onze werkplaats open: ook met de aangescherpte Corona regels staan wij klaar voor onderhoud en/of reparaties van jouw motorfiets. Natuurlijk snappen we dat je misschien liever niet de deur uit gaat, maar daar hebben we een oplossing voor bedacht: de Motorplaza Pickup & Delivery service! Wij halen de motorfiets gratis bij jou thuis op en bezorgen de motor ook na de gewenste reparaties en/of onderhoud weer gratis bij jou thuis!

Het maakt niet uit of je nu klein of groot onderhoud, kleine of grote reparaties wil laten uitvoeren: wij halen jouw motorfiets graag bij je op! Zo kan jij straks weer veilig en zonder zorgen de weg op. Wil jij graag gebruik maken van onze Pickup service? Neem dan contact op met jouw Motorplaza vestiging naar keuze. 

Motorplaza Groningen:     Motorplaza Heerenveen:  
stefan@motorplaza.net werkplaats@motorplaza.net
 
050-547 0100 0513-683239

 

Alleen het beste voor jou en je motorfiets
Door onze persoonlijke benadering en servicegerichte aanpak kun je er vanuit gaan dat wij rekening houden met je persoonlijke wensen en budget. Wanneer je je motorfiets bij ons brengt kun je er tevens vanuit gaan dat wij ten allen tijde werken met onderdelen, vloeistoffen en apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Voordat wij grote reparaties en werkzaamheden gaan uitvoeren aan je motorfiets zullen wij een kosteninschatting maken van de te verrichten werkzaamheden en met jou overleggen voordat we de werkzaamheden daadwerkelijk gaan uitvoeren. Bij ons hoef je je dus geen zorgen te maken over hoge en onverwachte kosten, transparantie staat bij ons voorop.

Van alle merken thuis
Wij zijn natuurlijk BMW Motorrad-dealer en vanzelfsprekend beschikken wij over de expertise, apparatuur en gereedschappen om jouw BMW Motorfiets te onderhouden en repareren. Uiteraard zijn in onze motorfiets werkplaats alle merken welkom, van oldtimer tot het nieuwste model. Bij Motorplaza Groningen hebben wij zelfs een Ducati specialist met meer dan 20 jaar ervaring als Ducati technicus in de werkplaats staan. Of je nu een BMW of één van de andere merken bij ons langs brengt, wij hebben alle kennis in huis om jouw motorfiets weer tip top in orde te maken.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen