null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Motorreizen

Ben je op zoek naar leuke en gezellige motorreizen tegen een scherpste prijs? Dan ben je bij Motorplaza aan het juiste adres! Wij organiseren gedurende het motorseizoen meerdere motorreizen in zowel binnen als buitenland. Zo kun je met ons mee naar het mooie Westerwald of een paar dagen de mooiste routes op Nederlandse bodem rijden. Tijdens onze groepsmotorreizen ben je met andere motorrijders op pad, maar je hebt natuurlijk alle vrijheid. Jij bepaalt zelf met wie en wanneer je rijdt. Wil je graag meer informatie of met ons op reis? Vul dan het onderstaande formulier in of neem contact met ons op via info@motorplaza.net.

Motorplaza 2-daagse (Winterswijk)
motorreis-2daagse-nl-2021-website-header-export-v2-new-banner-erbij.jpg

Vorig jaar organiseerde wij voor het eerst onze Nederlandse 2-daagse. Na al dat mooie stuurwerk en gezelligheid kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven, dus ook dit jaar organiseren wij wederom een 2-daagse motorreis in eigen land! Van zaterdag 24 juli t/m zondag 25 juli gaan wij op Nederlandse bodem de meest prachtige routes rijden. We vertrekken de eerste dag vanuit Motorplaza Heerenveen en hebben een prachtige route richting Winterswijk uitgezet. De eerste dag van de tweedaagse sluiten wij af met een diner en overnachting in een 4-sterren hotel in Winterswijk. De tweede dag starten wij met een heerlijk ontbijt waarna we weer een uitdagende route gaan rijden. Je kunt al met ons mee voor slechts € 125,- p.p. Diner, ontbijt en een welkomstdrankje zijn inbegrepen. Bij een onverwachte annulering vanwege het Coronavirus wordt de volledige reissom terugbetaald.

Reisdata
Reisduur: 2 dagen
Vertrek: zaterdag 24 juli (Motorplaza Heerenveen)
Terugkomst: zondag 25 juli

Accommodatie
Hotel-Restaurant Frerikshof
V7103 CA Winterswijk
0543 - 517 755

Kosten
€ 125,- p.p. 2-persoonskamer (inclusief 1x diner, 1x ontbijt en welkomstdrankje)
€ 150,- p.p. 1-persoonskamer (inclusief 1x diner, 1x ontbijt en welkomstdrankje)

Westerwald (Duitsland)
motorreis-weserwald-headerfoto.jpg

Misschien iets minder bekend dan Sauerland of de Eifel, maar zeker net zo mooi! Westerwald staat bekend om zijn heuvelachtige landschap en mooie slingerwegen. Onderweg passeer je prachtige natuurgebieden en rustieke boerderijtjes. Onze vaste routemaker Gradus heeft ook voor deze reis weer prachtige routes uitgezet die je langs de mooiste plekjes van deze streek zullen brengen. We verblijven de gehele reis in een drie sterren hotel en je kunt ervoor kiezen om te overnachten in een 2-persoonskamer of een 1-persoonskamer. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en diner. Ook zal de Motorplaza bus de gehele reis aanwezig zijn i.v.m. pech ondersteuning. Bij een onverwachte annulering vanwege het Coronavirus wordt de volledige reissom terugbetaald. Deze reis is volgeboekt.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen