null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Motorreizen

Ben je op zoek naar leuke en gezellige motorreizen tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij Motorplaza aan het juiste adres! Wij organiseren gedurende het motorseizoen meerdere motorreizen in zowel binnen als buitenland. Zo kun je met ons mee naar het mooie Westerwald of een paar dagen de mooiste routes op Nederlandse bodem rijden. Tijdens onze groepsmotorreizen ben je met andere motorrijders op pad, maar je hebt natuurlijk alle vrijheid. Jij bepaalt zelf met wie en wanneer je rijdt. Wil je graag meer informatie of met ons op reis? Vul dan het onderstaande formulier in of neem contact met ons op via info@motorplaza.net.

 Motorplaza 2-daagse | Nederland (Veluwe) | 23 t/m 24 juli (Volgeboekt)web-veluwe.jpg

Voor uitgestrekte bossen en bijzondere motorroutes hoef je helemaal niet ver te reizen! Tijdens onze Veluwse 2-daagse rijdt je langs eindeloze heidevelden en prachtige bossen in één van Nederlands meest geliefde natuurgebieden. Na het motorrijden is het 's avonds heerlijk eten en gezellig verblijven in een 3-sterren hotel en 's ochtends wordt je weer verwend met een uitgebreid ontbijt. Voorafgaand aan de reis ontvang je van ons een reisbescheiden en het GPX bestand met de routes. Wil jij graag met ons mee? Meld je dan aan voor deze reis via het formulier onderaan deze pagina.

Reisdata
Reisduur: 2 dagen (1 overnachting)

Vertrek: zaterdag 23 juli
Terugkomst: zondag 24 juli 

Kosten
€ 129,95 p.p. 2-persoonskamer (inclusief 1x ontbijt en 1x diner) 

€ 149,95 p.p. 1-persoonskamer (inclusief 1x ontbijt en 1x diner) 

Bergisches Land/Sauerland | 15 t/m 18 september (Volgeboekt)
web1-sauerland.jpg

Zowel het Bergisches Land als Sauerland staan bekend om hun heuvelachtige landschap én mooie slingerwegen. Dit gebied is natuurlijk niet voor niks al jaren een populaire motorbestemming. Voor deze reis hebben wij prachtige routes uitgezet die je langs de mooiste plekjes van het berglandschap zullen brengen. We verblijven de gehele reis in een 3-sterren hotel in het rustieke dorpje Lieberhausen. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en diner. Ook zal de Motorplaza bus de gehele reis aanwezig zijn i.v.m. pech ondersteuning. Voorafgaand aan de reis ontvang je van ons een reisbescheiden en het GPX bestand met de routes. Wil jij graag met ons mee? Meld je dan aan voor deze reis via het formulier onderaan deze pagina.

Reisdata
Reisduur: 4 dagen (3 overnachtingen)
Vertrek: donderdag 15 september 
Terugkomst: zondag 18 september

Kosten
€ 229,- p.p. 2-persoonskamer (inclusief 3x ontbijt, 3x diner en een welkomstdrankje)
€ 269,- p.p. 1-persoonskamer (inclusief 3x ontbijt, 3x diner en een welkomstdrankje) 

 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALENZorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen