null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Motorplaza motorreizen

motorreizen-pagina-header.jpg

Wij hebben voor het komende motorseizoen weer veel moois op de planning. Zo organiseren wij dit jaar maar liefst drie motorreizen! In april trappen wij het seizoen af met onze Sauerland reis waarbij je een langweekend kan genieten van prachtige routes en all-inclusive verzorging. Op 6 en 7 juni organiseren wij voor het eerst de Motorplaza tweedaagse, tijdens deze reis gaan wij de meest prachtige routes op Nederlandse bodem rijden. En als afsluiter gaan wij in september de prachtige slingerwegen van de Eifel bedwingen. Tijdens onze groepsmotorreizen ben je met andere motorrijders op pad, maar je hebt natuurlijk alle vrijheid. Jij bepaalt zelf met wie en wanneer je rijdt. Wil je graag meer informatie of met ons op reis? Neem dan contact op via info@motorplaza.net of neem telefonisch contact op met jouw vestiging naar keuze.

Het Coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep, zo ook ons. Wij vermoeden dat hetzelfde voor jou geldt. Omdat onze reizen na 31 maart plaatsvinden, hebben wij op dit moment geen aanvullende informatie. Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten, wanneer er meer bekend is zal deze pagina geüpdatet worden, tevens zal er individueel contact met iedere reiziger opgenomen worden. Excuses voor het ongemak en bedankt voor jullie begrip.

Motorplaza tweedaagse (Nijmegen)
motorreien-nijmegen-header.jpg

Dit jaar gaan wij voor het eerst de Motorplaza tweedaagse rijden. Van zaterdag 6 juni t/m zondag 7 juni gaan wij op Nederlandse bodem de meest prachtige routes rijden. De eerste dag van de tweedaagse sluiten wij af met een diner en een overnachting in een hotel nabij Nijmegen. De tweede dag kunnen we gezamenlijk genieten van een heerlijk ontbijt waarna we weer een prachtige route gaan rijden. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en diner. Je kunt je voor deze reis aanmelden via info@motorplaza.net.

Reisdata
Reisduur: 2 dagen
Vertrek: zaterdag 6 juni
Terugkomst: zondag 7 juni 

Kosten
€ 94,50 p.p. 4-persoonskamer (inclusief ontbijt en diner) 
€ 109,50 p.p. 2-persoonskamer (inclusief ontbijt en diner) 
€ 129,50 p.p. 1-persoonskamer (inclusief ontbijt en diner) 

Eifel
motorreizen-eifel-header.jpg

De Eifel is een van de favoriete bestemmingen van veel Nederlandse motorrijders. En ook wij gaan het komende jaar een aantal dagen sturen in de nabijheid van het Meerfeld meer. Onze vaste routemaker Gradus heeft ook voor deze reis weer prachtige routes uitgestippeld. We verblijven de gehele reis in een drie sterren hotel en je kunt ervoor kiezen om te overnachten in een 2-persoonskamer of een 1-persoonskamer. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en diner. Ook zal de Motorplaza bus de gehele reis aanwezig zijn i.v.m. pech ondersteuning. Wil jij graag met ons meerijden? Meld je dan snel aan via info@motorplaza.net.

Reisdata
Reisduur: 4 dagen
Vertrek: donderdag 17 september
Terugkomst: zondag 20 september

Kosten
€ 219,- p.p. 2-persoonskamer (inclusief ontbijt en diner)
€ 249,- p.p. 1-persoonskamer (inclusief ontbijt en diner)