null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Motorplaza motorreizen

motorreizen-pagina-header.jpg

Wij hebben voor het komende motorseizoen weer veel moois op de planning. Zo organiseren wij dit jaar maar liefst drie motorreizen! In april trappen wij het seizoen af met onze Sauerland reis waarbij je een langweekend kan genieten van prachtige routes en all-inclusive verzorging. Op 6 en 7 juni organiseren wij voor het eerst de Motorplaza tweedaagse, tijdens deze reis gaan wij de meest prachtige routes op Nederlandse bodem rijden. En als afsluiter gaan wij in september de prachtige slingerwegen van de Eifel bedwingen. Tijdens onze groepsmotorreizen ben je met andere motorrijders op pad, maar je hebt natuurlijk alle vrijheid. Jij bepaalt zelf met wie en wanneer je rijdt. Wil je graag meer informatie of met ons op reis? Neem dan contact op via info@motorplaza.net of neem telefonisch contact op met jouw vestiging naar keuze.

Eifel
motorreizen-eifel-header.jpg

De Eifel is een van de favoriete bestemmingen van veel Nederlandse motorrijders. En ook wij gaan het komende jaar een aantal dagen sturen in de nabijheid van het Meerfeld meer. Onze vaste routemaker Gradus heeft ook voor deze reis weer prachtige routes uitgestippeld. We verblijven de gehele reis in een drie sterren hotel en je kunt ervoor kiezen om te overnachten in een 2-persoonskamer of een 1-persoonskamer. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en diner. Ook zal de Motorplaza bus de gehele reis aanwezig zijn i.v.m. pech ondersteuning. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Reisdata
Reisduur: 4 dagen
Vertrek: donderdag 17 september
Terugkomst: zondag 20 september

Kosten
€ 219,- p.p. 2-persoonskamer (inclusief ontbijt en diner)
€ 249,- p.p. 1-persoonskamer (inclusief ontbijt en diner)