null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Motorplaza motorreizen

Ben je op zoek naar leuke en gezellige motorreizen tegen een scherpste prijs? Dan ben je bij Motorplaza aan het juiste adres! Wij organiseren gedurende het motorseizoen meerdere motorreizen in zowel binnen als buitenland. Zo kun je met ons mee naar het mooie Sauerland, de BMW Motorrad Days of een paar dagen de mooiste routes op Nederlandse bodem rijden. Tijdens onze groepsmotorreizen ben je met andere motorrijders op pad, maar je hebt natuurlijk alle vrijheid. Jij bepaalt zelf met wie en wanneer je rijdt. Wil je graag meer informatie of met ons op reis? Vul dan het onderstaande formulier in of neem contact met ons op via info@motorplaza.net.

Westerwald (Duitsland)
motorreis-weserwald-headerfoto.jpg

Misschien iets minder bekend dan Sauerland of de Eifel, maar zeker net zo mooi! Westerwald staat bekend om zijn heuvelachtige landschap en mooie slingerwegen. Onderweg passeer je prachtige natuurgebieden en rustieke boerderijtjes. Onze vaste routemaker Gradus heeft ook voor deze reis weer prachtige routes uitgezet die je langs de mooiste plekjes van deze streek zullen brengen. We verblijven de gehele reis in een drie sterren hotel en je kunt ervoor kiezen om te overnachten in een 2-persoonskamer of een 1-persoonskamer. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en diner. Ook zal de Motorplaza bus de gehele reis aanwezig zijn i.v.m. pech ondersteuning. Bij een onverwachte annulering vanwege het Coronavirus wordt de volledige reissom terugbetaald.

Reisdata
Reisduur: 4 dagen
Vertrek: donderdag 29 april (Motorplaza Heerenveen)
Terugkomst: zondag 2 mei

Kosten
€ 199,- p.p. 2-persoonskamer (inclusief welkomstdrankje 3x ontbijt en 3x diner)
€ 249,- p.p. 1-persoonskamer (inclusief welkomstdrankje 3x ontbijt en 3x diner)
(kosten zijn onder voorbehoud)

BMW Motorrad Days 2021 (Berlijn)
motorrad-days-webpagina.jpg

De BMW Motorrad Days is al jaren 'het' BMW Motorrad evenement van het jaar. En in 2021 verhuist dit legendarische evenement naar Berlijn, de stad waar BMW al 50 jaar motorfietsen produceert. Tijdens deze dagen wordt Berlijn overgenomen door BMW liefhebbers en kun je genieten van live muziek, bijzondere shows en natuurlijk de meest uiteenlopende BMW motorfietsen! Zeker het bezoeken waard en dit jaar kun je voor het eerst met ons mee naar de BMW Motorrad days. Je kunt ervoor kiezen om te overnachten in een 2-persoonskamer of een 1-persoonskamer. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en diner, toegang tot het BMW Motorrad Days evenemententerrein is gratis. Bij een onverwachte annulering vanwege het Coronavirus wordt de volledige reissom terugbetaald.

Reisplanning
We vertrekken de eerste dag vanuit Motorplaza Groningen. Voor deze dag hebben wij een prachtige binnendoor route van ca. 350 km voorbereid, we sluiten deze dag af met een diner en overnachting in een hotel op de route. De tweede reisdag trappen wij af met een ontbijt waarna we onze reis via een binnendoor route van wederom ca. 350 km richting Berlijn vervolgen. Eenmaal in Berlijn kunnen we gezamenlijk genieten van een diner. De derde dag van de reis bestaat uit een bezoek aan de BMW Motorrad Days, uiteraard kun je ervoor kiezen om zelfstandig of in groepsvorm dit evenement te bezoeken. De vierde en tevens laatste dag van de reis gaan wij weer huiswaarts, uiteraard is het ook mogelijk om nogmaals het evenemententerrein van de BMW Motorrad Days te bezoeken, indien gewenst.

Reisdata
Reisduur: 4 dagen
Vertrek: Begin juli (de exacte datum wordt nog bekend gemaakt)
Terugkomst: Begin juli (de exacte datum wordt nog bekend gemaakt)

Kosten
€ 299,- p.p. 2-persoonskamer (inclusief 3x ontbijt en 2x diner)
€ 359,- p.p. 1-persoonskamer (inclusief 3x ontbijt en 2x diner)
(kosten zijn onder voorbehoud)