null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

verlengde-pechulp-2023.jpg

Voor alle BMW motorfietsrijders met een BMW motorfiets ouder dan 5 jaar is het mogelijk onbezorgd te blijven rijden met BMW Verlengde Pechhulp. BMW Verlengde Pechhulp is een uitgebreid pakket dat gemakkelijk bij ons is af te sluiten. Je kunt daarmee, wanneer je maar wilt, gebruik maken van alle hulpdiensten, totdat jouw BMW 20 jaar oud is. Bij inschrijving ontvang je de BMW Motorrad Service Card en alle bijhorende zekerheden. En tijdelijk is verlengde pechhulp bij ons extra voordelig. Want in combinatie met een onderhoudsbeurt kun je één jaar verlengde pechhulp afsluiten voor maar € 35,-. (I.p.v. € 89,-). Zo kun je vol vertrouwen en met een gerust hart het avontuur tegemoet.

 Pechhulp zekerheden 

✔  24/7 professionele pechhulp
✔  Transport naar de BMW Motorrad dealer
✔  Pechhulp in Europa
✔  Vervangend vervoer in binnen- en buitenland
✔  Indien nodig hotelovernachting
✔  Tijdelijk i.c.m met een onderhoudsbeurt extra voordelig 

Benieuwd naar de voorwaarden en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en informeer bij één van onze serviceadviseurs. 

Contact
>

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen