null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Private Lease is ideaal voor motorrijders die graag een gloednieuwe BMW motorfiets of motorscooter willen rijden, maar deze niet per se willen bezitten. Private Lease is het best te vergelijken met huren voor een langere periode. Onbezorgd en voor een vast en scherp maandbedrag. Je stelt de motorfiets volledig naar eigen wens samen en de looptijd van de overeenkomst en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt, bepaal je ook zelf. Je betaalt een vast, all-in bedrag per maand, waarin vrijwel alle componenten zijn inbegrepen: onderhoud, reparatie, vervanging van banden, all risk verzekering, pechhulp, houderschapsbelasting en afschrijving. Alleen de brandstofkosten zijn voor eigen rekening. BMW Private Lease is al mogelijk vanaf € 149,- all-in per maand. 

Standaard inbegrepen:

 • Rente en afschrijving
  Naast de vaste rente, betaal je afschrijvingskosten. De waarde van je BMW motorfiets neemt immers af. Hier hoef je je verder geen zorgen om te maken, want het zit al inbegrepen in je maandbedrag.
 • All risk verzekering
  Met Private Lease ga je goed verzekerd op weg. Je BMW motorfiets is namelijk all risk verzekerd. Per schadegeval betaal je een eigen risico van slechts € 135,-. 
 • Onderhoud en reparatie
  We gaan er natuurlijk niet van uit, maar mocht het voorkomen dat een onderdeel van je motorfiets kapot gaat door slijtage of een mechanische tekortkoming, dan kun je altijd terecht bij je eigen BMW Motorrad dealer.
 • Houderschapsbelasting
  In het maandbedrag is ook de houderschapsbelasting voor je BMW motorfiets inbegrepen. Handig, want ook hier heb je geen omkijken meer naar.
 • Vervanging van banden
  Het kan natuurlijk voorkomen dat de banden van je motorfiets slijten en toe zijn aan vervanging. Hiervoor kun je terecht bij je eigen dealer.
 • Pechhulp
  Sta je onverhoopt met pech langs de weg? Geen zorgen. Bij pech in Nederland staat Allianz Global Assistance namelijk direct voor je klaar. 
 • Afleverkosten en leges
  In je maandbedrag zijn de afleverkosten en de leges inbegrepen. Zo weet je zeker dat je nooit voor verrassingen komt te staan.
 • BTW
  Bij Private Lease betaal je een vast bedrag per maand. Dit maandbedrag is inclusief 21% btw.

  Aanbod:bmw-g-310-r-private-lease.png


  bmw-g-310-gs-private-lease.png


bmw-c-400-x-private-lease.png


bmw-c-400-gt-private-lease.pngbmw-f-750-gs-private-lease.pngbmw-f-850-gs-private-lease.png
Ben je benieuwd naar het maandelijkse leasebedrag? Wij kunnen direct een gepersonaliseerde offerte uitbrengen. Neem via de onderstaande gegevens vrijblijvend contact op met jouw Motorplaza vestiging naar keuze.

Motorplaza Groningen:     Motorplaza Heerenveen:  
k.kol@motorplazagroningen.nl lennart@motorplaza.net  
050-547 0100 0513-683 239  

 

 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen