null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 169.99

Sweater Revit Crux

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De nieuwe Crux sweater: een casual stuk motorkleding met sportswear-uitstraling, dat net zo makkelijk op als naast de motor te dragen is. Omkleden overbodig!

Het overheersende kenmerk van de Crux sweater is zijn comfort, wat te danken is aan de polyester stretch buitenstof en mesh voering. De bewegingsvrijheid wordt zo nergens belemmerd waardoor rijders het gevoel hebben nog meer van de vrijheid van het moment te kunnen genieten. Extra gemoedsrust wordt verzorgd door de geïntegreerde SEESMART elleboog- en schouderprotectoren en de zekerheid van het CE-klasse AA-keurmerk.

De Crux is overduidelijk een casual item in ons assortiment, maar wordt wel degelijk geleverd met een gebreide kraag en manchetten, duimlussen en een korte verbindingsrits. Combineer de Crux met een van onze motorjeans en je rijdt en loopt er pico bello trendy bij. Ook is deze sweater geschikt voor de optionele SEESOFT rugprotector.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen