null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

BMW Motorrad Connectivity verbinden & tips bij problemen met de verbinding

11th May 2021, Motorplaza

BMW Motorrad Connectivity biedt motorrijders een intuïtieve oplossing voor dagelijkse navigatie, gebruik van multimedia en rij-gerelateerde informatie. Het TFT-scherm verbindt de motorfiets met je smartphone en helm via Bluetooth, waardoor er compleet nieuwe mogelijkheden ontstaan. In de onderstaande video laten wij zien hoe je een smartphone en een communicatiesysteem eenvoudig kunt koppelen met met het TFT-scherm van je motorfiets. Wij demonstreren het met een BMW R 1250 RT, maar dit proces is voor alle motorfietsen hetzelfde.

Problemen met verbinden?
Wil het niet lukken om je smartphone en communicatiesysteem te verbinden met het TFT-scherm van je motorfiets of doet er zich een ander probleem voor? Volg dan de onderstaande stappen. Mocht het na deze stappen nog niet gelukt zijn, neem dan contact op met een Motorplaza vestiging bij jou in de buurt voor hulp.

v

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen