null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 0.00

Wunderlich achterbouw S 1000 XR - zonder achterlicht - zwart of met achterlicht-zwart

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Met deze ombouw kan de onaantrekkelijk uitstekende kentekenplaathouder van de XR, inclusief de knipper- en achterlichtunit, veel dichter naar achteren worden gebracht. De zijlijn van de 1000 oogt harmonischer en krachtiger. Een kentekenplaathouder inclusief kentekenplaatverlichting is bij de levering inbegrepen. In de ombouw is een opening geïntegreerd voor de originele stoelvergrendeling.

Dankzij de bijgevoegde montage-instructies kan de montage met een handzame inspanning worden uitgevoerd en is geen diepgaande mechanische kennis vereist.

Knipperlichten en knipperlichthouder zijn niet bij de levering inbegrepen - deze kunnen onder het zoeknummer "38983-" extra worden besteld.

 

Geschikt voor modellen:

  • S 1000 XR -2019

 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen