null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 499.00

Wunderlich »AKTIVKOMFORT« bestuurdersstoel - met Smart Plug & Play stoelverwarming - standaard - zwart

(Nog geen reviews) Schrijf een review

We vervaardigen onze stoelen met een karakteristieke, ergonomische 3D-contour waarmee de berijder één kan worden met zijn BMW-motorfiets. De vorm en helling van de zorgvuldig vervaardigde kern van de zitting ondersteunen de ergonomische, voordelige, natuurlijke houding van het bekken. Op deze manier geïntegreerd, is het gemakkelijk om ontspannen en dus actief te rijden. En het lijdt geen twijfel dat ontspannen zitten een pluspunt is op het gebied van passieve veiligheid. Met onze Thermo Pro bestuurders- en bijrijdersbanken is de temperatuur van het zitvlak in de zomer in de brandende zon tot wel 25°C lager dan bij conventioneel bekledingsmateriaal. We hebben een bijpassende passagiersstoel in ons assortiment.

ACTIVE COMFORT stoel met instelbare Smart Plug & Play stoelverwarming

Smart Plug & Play: Deze stoel met comfort stoelverwarming vervangt de originele stoel. Voorwaarde is dat de originele stoel ook is uitgerust met stoelverwarming en dat de motorfiets over de juiste stroomvoorziening beschikt.

Voordat het zitje normaal kan worden gebruikt, hoeft alleen de elektrische verbinding met het boordnet van de motorfiets tot stand te worden gebracht. Dit gebeurt met de daarvoor bestemde, voorgemonteerde kabel Plug & Play!

De individuele instelling van het gewenste verwarmingsniveau kan zoals gebruikelijk worden uitgevoerd via het bijbehorende voertuigmenu.

 • Zitbank met Smart Plug & Play comfort stoelverwarming
 • De individuele instelling van de verwarmingsniveaus gebeurt via het chauffeursmenu
 • Een ontspannen en actieve rijervaring zorgt voor een pluspunt in passieve veiligheid
 • Ergonomische 3D-contour ter ondersteuning van de natuurlijke houding van het bekken en een comfortabele beenhouding bij het rijden en staan
 • De speciale structuur van de kern zorgt voor comfort doordat de zitting niet doorzakt
 • De zitdruk wordt gelijkmatig verdeeld over een groter oppervlak, wat leidt tot een merkbaar geoptimaliseerde gewichtsverdeling en een lagere specifieke drukbelasting
 • Ergonomische vorm van het speciale schuim om het stuitbeen te ontlasten
 • Meer comfort met Thermo Pro : Met onze Thermo Pro bestuurders- en passagiersstoelen is de temperatuur van het zitvlak in de zomer in de brandende zon tot 25°C lager dan bij conventioneel bekledingsmateriaal.
 • Edele, offset "gesneden" naden
 • Geborduurd Wunderlich-logo

Geschikt voor modellen:

 • R 1250 GS
 • R 1250 GS Adventure ca.20 mm lager.
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen