null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 129.90

Wunderlich gasgreepvergrendeling CRUISE CONTROL - zwart

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Het voordelige en praktische alternatief voor cruise control.
Megatochten zijn nu mogelijk, ontspannen en zonder polspijn. Het gebruiksvriendelijke verstelmechanisme (stelwiel gewoon naar voren draaien) maakt een traploze, individuele vergrendeling van de gashendel mogelijk . Dit kan worden ingesteld op langzame rebound of om constant de geselecteerde gaspositie te behouden. Op deze manier kan de snelheid nauwkeurig worden geselecteerd op langeafstandsritten.

Uitgeschakeld merk je niets van het mechanisme.

Het volledige verstelmechanisme is ondergebracht in het rechter stuureindgewicht en verhoogt, afhankelijk van de positie, de zijdelingse druk op de gasgreep.

 Past zonder en met alle in de handel verkrijgbare handkappen , alleen niet met ACERBIS DualRoad en originele handkappen.

 

Geschikt voor modellen:

  • F 800 R 2015-
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen