null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 119.90

Wunderlich GPS houder voor Original Navigator - zwart

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Ondanks het royale 10,25-inch TFT-connectiviteitsinstrumentenpaneel, dat ook navigatie mogelijk maakt, kregen we tal van vragen of de beproefde navigator ook kon worden aangesloten en gebruikt. De vraag was zo groot dat we een oplossing ontwikkelden.

Bij deze beugel hebben wij een houder ontwikkeld voor de af fabriek navigatievoorbereiding, waarmee de navigator boven het TFT instrumentenpaneel wordt geplaatst. De navigator kan in het natuurlijke gezichtsveld van de bestuurder worden geplaatst, zodat hij de verkeerssituatie en het navigatiedisplay altijd in zijn gezichtsveld kan houden. Deze beproefde opstelling van de navigator, die qua zichtbaarheid en ergonomie optimaal is, ondersteunt ontspannen, comfortabel lezen en navigeren tijdens het rijden. Het vermindert het risico op vermoeidheid en verhoogt tegelijkertijd de alertheid en veiligheid op de weg.

Wij vervaardigen de houder van hoogwaardig, zwart gepoedercoat roestvrij staal. Het wordt bevestigd met behulp van een groot 3M-kleefblok op het bovenste deel van de kuip achter het TFT-instrumentenpaneel. Voor stroomvoorziening kan de navigator worden aangesloten op het elektrische systeem van het voertuig via de stekker die zich links vooraan in het gebied van het balhoofd bevindt.

BMW is helaas niet van plan om de navigator met behulp van de multi-controller te bedienen. De originele BMW navigatievoorbereiding en de navigator zijn niet bij de levering inbegrepen.

 

  • Basishouder voor de opname van de fabrieksmatige BMW navigatievoorbereiding voor de navigator
  • De navigator bevindt zich in de natuurlijke gezichtslijn van de bestuurder boven het TFT-instrumentenpaneel
  • De verkeerssituatie en het navigatiedisplay bevinden zich altijd tegelijkertijd in het gezichtsveld
  • De beproefde opstelling van de navigator, die qua zichtbaarheid en ergonomie optimaal is, ondersteunt ontspannen, comfortabel lezen en navigeren tijdens het rijden
  • Vermindert het risico op vermoeidheid en verhoogt de alertheid en
  • Verkeersveiligheid
  • De stroom wordt geleverd via het elektrische systeem van het voertuig
  • Eenvoudige en veilige montage - de basishouder kan individueel worden gepositioneerd

Geschikt voor modellen:

  • R 1250 RT 2021-
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen