null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 139.90

Wunderlich MultiClamp USB-oplaaddoos

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De USB-oplaadbox is uiterst praktisch en past op elke BMW die BMW's fabrieksmontage voor GPS-navigator (Navigator V, VI) bevat. De box kan eenvoudig op de plaats op de BMW-houder worden gestoken waar de gps-navigator zou worden gehuisvest; het kan ook worden vergrendeld en gesloten door een antidiefstalsysteem. Elektrische spanning wordt geleverd via de contacten op de navigatorsteun.

De rechterkant van de behuizing bevat twee USB-aansluitingen (een USB 3.1 A-type en de andere USB 3.1 C-type), die voldoen aan de QC 3.0- en QC 4.0 (QC = Quick Charge) -normen voor snellaadbussen.
De activiteit van de oplaadbox wordt weergegeven door een blauwe LED, die duidelijk zichtbaar is boven de twee USB-insteekvakken.
Bovendien is de laadbak ontworpen om bescherming te bieden tegen opspattend water. Wanneer ze niet worden gebruikt, kunnen de insteeksleuven worden beschermd tegen stof en waterspatten door ze af te dekken met elastomere afdichtingskappen die continu verbonden zijn.

De schroefdraad, die in het midden is geplaatst, dient om de MultiClamp adapter, die deel uitmaakt van deze set, te huisvesten. Eenmaal vastgeschroefd, kan de adapter worden gebruikt om smartphones te huisvesten, waarvoor ook de MultiClamp-houder voor smartphones (45155-102) nodig is.
De voorkant van de laadbak is voorzien van vier schroeven. Deze zijn precies zo gerangschikt dat ze passen bij het standaard gatenpatroon van verschillende bevestigingssystemen, zoals de Garmin Zumo XT GPS-navigatorhouder. Zo kunnen deze bevestigingssystemen snel, veilig en ruimtebesparend op de laadbak worden geschroefd en kunnen de apparaten op de stroomvoorziening worden aangesloten.

Afmetingen: breedte 55 mm x lengte 72 mm x hoogte 28 mm

Geschikt voor de modellen:
Geschikt voor de originele houder voor Navigator V en VI

  • C 400 GT, X
  • F 750 GS (2018-)
  • F 850 GS (2018-), Adventure (2019-)
  • F 900 R, XR
  • G 310 GS, R
  • R 1200 GS LC (2013-), Adventure (2014-)
  • R 1200 R LC, RS LC, RT LC (2014-)
  • R 1250 GS, Adventure, R , RS,
  • R 1250 RT (-2020)
  • S 1000 XR (-2019, 2020-)
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen