null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 119.90

Wunderlich opklapbare koplampbescherming »CLEAR« - zwart

(3 reviews) Schrijf een review

Een geslingerde steen en / of korte off-road passages betekenen vaak het dure einde voor de originele koplamp Stijve koplamproosters of het originele beschermscherm mogen alleen off-road worden gebruikt en de koplamp achter is moeilijk te reinigen.
Onze koplampbescherming beschermt de koplamp in alle gevallen en kan eenvoudig naar voren worden geklapt tijdens het rijden op straat of voor schoonmaakdoeleinden.

Een perfecte bescherming die zelfs de kleinste kogels beschermt. Hier is het klapmechanisme bijzonder zinvol, omdat in de regen enz. De waterdruppels onaangename reflecties kunnen genereren en er een risico op zelfverblinding bestaat. Met het vouwmechanisme kan de ruit echter optimaal worden aangepast en in geval van nood eenvoudig worden opgeklapt.

Past op de modellen.

 • R 1250 GS
 • R 1250 GS Adventure
 • R 1200 GS 2017
 • 5
  Wunderlich Opklapbare Koplampbescherming

  Geplaatst door Bert op 3rd Mar 2024

  Degelijk product, veilige verpakking, duidelijke instructies, Snelle montage (max 30 minuten) Aanrader!

 • 4
  Wunderlich opklapbare koplampbescherming »CLEAR« - zwart

  Geplaatst door Martin op 6th Feb 2023

  Kwaliteit van Wunderlich. Past perfect. Vraag me alleen af of in de open "street legal" stand de lichtopbrengst of lichtbundel niet teveel verstoord wordt. In de praktijk zal er veelal met dichtgeklapte bescherming gereden worden, schat ik zo in.

 • 5
  Prima produkt van Wunderlich

  Geplaatst door Eric op 17th Jan 2023

  Perfekte pasvorm, top afwerking. Alle onderdelen voor de montage aanwezig, duidelijke handleiding (wel even goed naar kijken), en echt een goede bescherming tegen steenslag. 120 euro lijkt best duur, maar als je kijkt wat voor kwaliteit je krijgt is het heel redelijk. Aanrader!

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen