null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 119.90

Wunderlich opklapbare koplampbescherming »CLEAR« - zwart

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Een geslingerde steen en / of korte off-road passages betekenen vaak het dure einde voor de originele koplamp Stijve koplamproosters of het originele beschermscherm mogen alleen off-road worden gebruikt en de koplamp achter is moeilijk te reinigen.
Onze koplampbescherming beschermt de koplamp in alle gevallen en kan eenvoudig naar voren worden geklapt tijdens het rijden op straat of voor schoonmaakdoeleinden.

Een perfecte bescherming die zelfs de kleinste kogels beschermt. Hier is het klapmechanisme bijzonder zinvol, omdat in de regen enz. De waterdruppels onaangename reflecties kunnen genereren en er een risico op zelfverblinding bestaat. Met het vouwmechanisme kan de ruit echter optimaal worden aangepast en in geval van nood eenvoudig worden opgeklapt.

Past op de modellen.

  • R 1250 GS
  • R 1250 GS Adventure
  • R 1200 GS 2017
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALENZorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen