null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 139.90

Wunderlich R 1200/1250 GS/GSA Stuurstopbegrenzer

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De oorspronkelijke stuuraanslaggrenzen zijn simpelweg te zwak. Zelfs een onschadelijke val of een harde klap kan het origineel beschadigen. De vorkbrug kan worden vernield, wat kostbare reparaties met zich meebrengt. Daarnaast kunnen ook schuifbuizen, stuurdempers en Telelever beschadigd raken.

Een uiterst stabiele middenbeugel met robuuste rubberen stops kan snel aan de onderste kroonplaat worden bevestigd. Een zeer effectieve, lichte en onverwoestbare totaalconstructie: de stuuruitslag wordt in de eerste millimeters zacht beperkt en wordt harder naarmate de compressie toeneemt. Het stuur draaien is veel comfortabeler, omdat de harde oorspronkelijke beperking niet meer van toepassing is.

Geschikt voor modellen:

  • R 1200 GS LC 2013-2018
  • R 1200 GS Adventure 2014-2018
  • R 1250 GS
  • R 1250 GS Adventure
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen