null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 49.90

Wunderlich stuursnelontgrendeling - alleen met stuurverhoger - zwart

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Het ergonomische hoogtepunt! Op de weg willen velen dat het stuur snel wordt aangepast aan de huidige behoeften (comfortabel achteruit of meer druk op het voorwiel).

Lange off-road passages, aan de andere kant, worden gedaan rechtop en komen onvermijdelijk in het reine met de slechte toegankelijkheid van de handhendels en stuurschakelaars (handen moeten naar boven worden gekanteld om te werken). De zeer slechte krachtoverbrenging naar de hendels vormt ook een reëel beveiligingsrisico.

Als u nu het stuur naar voren beweegt, draaien de hendels en fittingen ook in een optimale positie zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn, zelfs wanneer u staat (alleen het aanpassen van de hendels, enz. Zou veel te complex zijn). Met deze stuurschroeven, met hendels en geïntegreerde ratels, kan het stuur snel worden afgesteld (zonder gereedschap aan boord) in slechts twee eenvoudige stappen. Hierdoor zijn de handhendels altijd gemakkelijk te bereiken en is rijden tijdens het staan ​​erg leuk. Dit maakt een perfecte aanpassing aan de weg en het terrein in slechts enkele seconden mogelijk.

Opmerking: De snelontgrendeling van het stuur kan alleen worden gebruikt in combinatie met de Wunderlich stuurverhogers: 41970-011.

Past op de modellen.

  • R 1250 GS
  • R 1250 GS Adventure
  • R 1200 GS LC
  • R 1200 GS LC Adventure
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen