null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 289.00

Wunderlich Tankbeschermer "ADVENTURE STYLE" - blauw/HP blauw/zwart/wit

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Deze tankbeschermer beschermt niet alleen op betrouwbare wijze de tank, maar ook de kuip, de steel en de sterk bedreigde waterkoelereenheden. Samen met de motorafscherming vormt het een goed doordacht allround beveiligingsconcept voor passieve veiligheid: in geval van een val of ongeval worden de krachten optimaal verdeeld via de afscherming naar de dragende opneempunten, waardoor krachtpieken worden vermeden. Visueel integreert de beschermbalk zeer goed in het ontwerp van de motorfiets en onderstreept het opvallende uiterlijk. De tankbeschermer is gemaakt van een composiet van 25 en 18 mm stalen precisiebuis. Ze bestaan ​​uit pijpsegmenten die modelspecifiek zijn gevormd op CNC-buigmachines en vervolgens schoon worden gelast.

Gebaseerd op het ontwerp van de R 1250 GS Style HP, heeft Wunderlich ook de motorbeschermer in de blauwe tint van de HP. Dit beschermt niet alleen de motorfiets, maar voltooit ook het hele stijlconcept. Het roestvrijstalen oppervlak is gepoedercoat

Past op de modellen.

  • R 1250 GS
  • R 1200 GS LC 2017
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen