null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 199.90

Wunderlich Winddeflector Ergo

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Een kleine maat met een verrassend effect. Nerveuze turbulentie ontstaat vaak door verschillende problemen. De seriële schermen zijn slechts een deel van dit probleem. Om te profiteren van een echte optimalisatie , is het noodzakelijk om een totaalconcept te ontwikkelen voor optimale winddrukverlichting .

Daarom heeft Wunderlich deze kleppen ontworpen voor de R 1200 GS LC (2017 -) en R 1250 GS . Ze zijn de tegenhangers van de reeds standaard op de Adventure winddeflector. Deze flappen beschermen de GS-bestuurder effectief tegen wind en weer die langs de zijkant van de cockpit stromen en voorkomen turbulentie in dit gebied op betrouwbare wijze . De problemen die op dit moment met een onbeschermde GS te maken hebben, kunnen zelfs een negatief effect hebben op de zeer goede reizende helikopters die Wunderlich heeft ontwikkeld.

Past op de modellen.

  • R 1200 GS LC 2017
  • R 1250 GS
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen