null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

De perfecte combinatie van sportiviteit en comfort: alles over de nieuwe BMW F 900 XR

9th Dec 2019, Motorplaza

Als je op zoek bent naar een motorfiets die sportiviteit combineert met ergonomie en comfort hoef je niet verder te kijken dan de nieuwe BMW F 900 XR. Dit compleet nieuwe model beloofd prestaties zonder compromis. En rijplezier waardoor je op de F 900 XR moeiteloos lange tochten kan rijden. En met een instapprijs van € 13.450,- is de F 900 XR de perfecte introductie tot de adrenaline gevulde wereld van de XR modellen.

De krachtige 895cc 2-cilinder 4-takt lijnmotor is het kloppende hart van de BMW F 900 XR. Het hart van de F 900 XR levert een gezonde dosis koppel in zowel het lage, medium als hoge toeren gebied, wanneer je het gas ook opendraait je hebt altijd meer dan voldoende vermogen tot je beschikking. De BMW F 900 XR levert maar liefst 92 Nm koppel en 105 pk. De BMW F 900 XR is ook perfect geschikt voor motorrijders met een A2 rijbewijs, want door het toepassen van een vermogensreductie is hij ook toegankelijk voor het A2 rijbewijs. Natuurlijk hoef je geen afscheid te nemen van jouw F 900 XR wanneer je rijbewijs overgaat naar A, want wij kunnen hem gemakkelijk voor jouw terugzetten naar het volledige vermogen. Wanneer de BMW F 900 XR is voorzien van een vermogensreductie levert hij 95 pk (70kW) en 88 Nm koppel.Aan de sportieve look van de BMW F 900 XR zie je direct dat het gaat om een XR model. De combinatie van het sportieve kuipwerk en de LED-koplamp geven de BMW F 900 XR een unieke en onmiskenbare look. De LED-koplamp, LED-knipperlichten en het verstelbare windscherm behoren tot de standaard uitrusting. De sportief ogende buddyseat zit comfortabeler dan je zou verwachten en het is dan ook absoluut geen straf om er langdurig op te zitten tijdens een toertocht of motorvakantie. Zowel de LED-knipperlichten als het achterlicht zijn verwerkt in de kentekenhouder en geven de kont van de BMW F 900 XR een minimalistische look. Uiteraard is de BMW F 900 XR ook standaard voorzien van een TFT-kleurendisplay en BMW Motorrad Connectivity.

De BMW 900 XR is verkrijgbaar in drie lakkleuren. De Light white kleurstelling is verreweg de meest subtiele kleuroptie. De zijkappen zijn bij deze kleuroptie voorzien van Granit grey metallic en de White aluminium velgen complementeren het geheel. De rode lak en de geanodiseerde gouden voorvork van de stijlvariant Sport springen wat meer in het oog en geven de BMW F 900 XR een sportieve look. De stijlvariant Sport is tevens voorzien van zwarte velgen en een kort en getint windscherm. De Exclusive uitvoering van de BMW F 900 XR is zonder twijfel de grootste blikvanger van de drie kleuropties. De Exclusive uitvoering is voorzien van zwarte velgen, een opvallende gouden metallic lak en zwarte handkappen, een prachtige combinatie. 


Natuurlijk zijn er ook voor de BMW F 900 XR koffers beschikbaar. Je kunt ervoor kiezen om de F 900 XR uit te rusten met zijtassen of tourkoffers. De tourkoffers zijn voorzien van een inhoud van 32 liter (linkerkant) en 31 liter (rechterkant). De linkerkoffer biedt zelfs genoeg ruimte voor het opbergen van je helm. De BMW F 900 XR zijtassen zijn ook erg veelzijdig en handig, deze harde en duurzame tassen zijn wat minder vatbaar voor krassen en beschadigingen dan de tourkoffers. Teven bieden de zijtassen meer dan voldoende ruimte voor al je bagage. Zowel de BMW tourkoffers als zijtassen zijn eenvoudig te bevestigen en demonteren. De BMW F 900 XR tourkoffers en bagagetassen zijn binnenkort te bestellen in onze webshop.Heb je liever geen koffers of tassen op je motorfiets, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de BMW F 900 XR te voorzien van een tanktas. Er zijn twee tanktassen beschikbaar voor de F 900 XR, een kleine tanktas met een inhoud van 8 liter en een grotere vario tanktas met een inhoud van 11 t/m 15 liter. Het opbergvolume van de vario tanktas kun je gemakkelijk vergroten of verkleinen met een rits. Zoals je van BMW Motorrad gewend bent zijn beide tanktassen erg gebruiksvriendelijk en kun je ze met gemak bevestigen en demonteren. De BMW F 900 XR tanktassen kun je hier bestellen.


Naast bagagemogelijkheden zijn er voor de BMW F 900 XR tal van accessoires beschikbaar. Zo kun je de F 900 XR voorzien van een motorbeschermbeugel, deze motorafdekking beschermt het motorblok bij een ernstige valpartij. Naast de beschermende werking, geven deze F 900 XR motorbeschermbeugels de motor ook een robuustere look. Een andere accessoire die de BMW F 900 XR een robuuste look geeft zijn de LED-verstralers. De BMW F 900 XR LED-verstralers zijn krachtige lampen die bij slechte weersomstandigheden het zicht verbeteren. De LED-verstralers en alle andere BMW F 900 XR accessoires zijn vanaf 2020 te bestellen in onze webshop.De BMW F 900 XR is nu te zien en te rijden bij Motorplaza. Meer informatie over de BMW F 900 XR kun je hier vinden.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen