null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 250.00

BMW ConnectedRide Cradle

(6 reviews) Schrijf een review

De ConnectedRide Cradle is een multifunctionele smartphone houder waarmee je je smartphone als navigatie kunt gebruiken. De ConnectedRide Cradle is veel meer dan alleen maar een smartphone houder. Want in samenspel met de BMW Motorrad Connected app kun je gebruik maken van de navigatiesoftware die je normaal op de Navigator VI vind. Uiteraard heb je via de app toegang tot alle navigatiemogelijkheden en functies die je van de Navigator VI gewend bent. En net zoals met de Navigator kun je met de Multicontroller op het stuur van je motor de navigatie app op je smartphone bedienen.

Zo kun je onderweg kleine aanpassingen maken, of in-en uitzoomen op de kaart, zonder dat je hand het stuur verlaat. Naast het navigeren kunnen ook voertuiggegevens zoals de hellingshoek, acceleratie, vertraging en nog veel meer worden weergegeven via de BMW Motorrad Connected App. Uiteraard kun je ook hier van de multicontroller op het stuur gebruik maken en zorgeloos door alle informatie heen scrollen. Over een lege smartphone hoef je je ook geen zorgen te maken, want de ConnectedRide Cradle ondersteunt draadloos opladen (Qi-standaard 7.5 W) en beschikt over een USB-C poort. De ConnectedRide Cradle is te gebruiken met vrijwel alle Navigator houders, met uitzondering van de Navigator 4 of ouder. 

 • Praktische houder voor het gebruik van de smartphone als navigatietoestel
 • Kaartweergave en weergave van voertuiggegevens in de BMW Motorrad Connected app
 • Bediening van de BMW Motorrad Connected app via de Multi-Controller
 • Draadloos opladen volgens Qi-standaard, bedraad opladen via USB-C-aansluiting
 • Individueel instelbare armen voor verschillende maten smartphones
 • De Cradle kan aan de houder van de motorfiets worden vergrendeld, als deze dit ondersteunt
 • Passend voor alle modellen met voorbereiding navigatietoestel (SA 272) als ook voor modellen met Multi-Controller en de mogelijkheid tot achteraf inbouwen van de navigatievoorbereiding (met uitzondering van de R 1200 RT, R 1250 RT, K 1600-serie)
 • Individueel instelbare armen maken het mogelijk, smartphones van verschillende afmetingen aan te brengen
 • De ConnectedRide Cradle kan aan de houder van de motorfiets worden vergrendeld, als deze dit ondersteunt. De smartphone kan niet in de ConnectedRide Cradle vergrendeld worden.
 • De BMW Motorrad Connected app kan via het bedieningselement van de navigatievoorbereiding op het voertuig (MMC) worden bediend.
 • Draadloos opladen van de smartphone van de klant volgens de Qi-standaard. Daarnaast biedt de Cradle een USB-C-aansluiting voor het bedraad opladen van smartphones die geen draadloos opladen ondersteunen.
 • Kaartweergave en weergave van voertuiggegevens in de BMW Motorrad Connected app in het zicht tijdens het rijden

De volgende smartphones passen in de ConnectedRide Cradle:

 • Apple iPhone 7, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE 2, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max
 • Samsung: Galaxy A3, Galaxy A8, Galaxy A8 Plus, Galaxy A9, Galaxy S8, Galaxy S8 Plus, Galaxy S9, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10, Galaxy S20, Galaxy S21 Ultra 5G (tip: aanbrengen in de ConnectedRide Cradle met de cameramodule rechtsonder), Galaxy S20 FE, Galaxy Note 8, Galaxy Note 9, Galaxy Note 10, Galaxy Note 10 Plus, Galaxy Note 20 Ultra
 • Huawei:
 • P20,

BMW Motorrad Connected app; Voor het volledige gebruik van alle beschreven functies moet de BMW Motorrad Connected app vanaf versie 4.0 of hoger worden gebruikt. BMW Motorrad adviseert voor een correcte werking, steeds de actuele updates te installeren.

Lees alles over de Cradle in onze blog.

 • 4
  Mooie originele houder van BMW

  Geplaatst door Jarno op 31st May 2023

  Mooie houder alleen jammer dat de iPhone uit zijn hoesje moet en dat de camera lens de houder raakt ( iPhone 14 pro Max)

 • 5
  Product als omschreven, werkt top

  Geplaatst door René D op 28th May 2023

  Fijn bestelproces meegemaakt

 • 5
  BMW CONNECTEDRIDE CRADLE

  Geplaatst door Y op 23rd May 2022

  Snelle levering. Zondag besteld en woensdag geleverd. Ben ook in bezit van de BMW navigator 6 maar de stem krijg ik niet goed. Nu werkt alles perfect met de iPhone 11. Muziek en geluid gps is perfect.

 • 4
  BMW ConnectedRide Cradle

  Geplaatst door g op 11th Apr 2022

  Duurde lang met levering

 • 4
  Werkt goed

  Geplaatst door Tjibbe op 10th Apr 2022

  Ben tevreden, werkt goed op met een IPhone 11 Pro. Weld een puntje van kritiek. De BMW connected app gebruikt meer stroom dan hij draadloos kan bijladen. Bij lange ritten wordt dit een probleem

 • 4
  Was het het wachten waard?

  Geplaatst door Ad Blokker op 7th Mar 2022

  De levertijd vanuit BMW was zeer lang. De eerste rit met de cradle is veel belovend. Het laden gaat uitstekend met een Iphone 8. ook het beeld is ruim voldoende. De bediening met wonder wheel is echt perfect om het menu te bedienen en echt heel eenvoudig. Wat alleen waarom het geen perfecte score is, is omdat je geen route kan selecteren vanuit het menu. Dit kan pas met de telefoon in de hand en dan vanuit de app de route opstarten. Dit is echt heel jammer.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen