null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 712.00

BMW R 18 Set Buddyseat Day Rider Zwart/Bruin

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De Day Rider buddysaet in zwart en bruin met zijn aantrekkelijke stiksels in de lengterichting zorgt voor sterke accenten. Het wordt aanbevolen als een hoogwaardige comfortversie voor rijders en passagiers die van toeren houden. Het tweedelige ontwerp betekent dat de Day Rider ook enkel als een berijdersbuddyseat kan worden gebruikt en kan worden aangevuld met een optionele rugleuning voor de rijder.

De zwarte en de bruine functionele rugsteun Day Rider voor de berijder kan eenvoudig worden bevestigd en de kanteling kan worden aangepast aan verschillende posturen. Dit biedt aangename lendensteun voor de berijder tijdens het cruisen of accelereren. De rugsteun kan ook worden neergeklapt om bergop en bergaf rijden makkelijker te maken.

Geschikt voor de modellen.

  • R 18
  • R 18 Roctane
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen